Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 127 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
487664
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Την πηρα την περασμενη βδομαδα, την Πεμπτη(δεν ειμαι κ σιγουρος για την μερα)..Γυρνουσα απο βραδινη εξοδο κ ειπα να πεταχτω να ριξω εναν..Την lina την ειχα μπανισει στις φωτο κ μ αρεσε, οποτε πηγα απο εκει να την γνωρισω καλυτερα, τι το ηθελα ο μαλακας; Ηταν γυρο στις 12 που εσκασα μυτη στο στουντιο, ανετο παρκινγκ απ εξω, εκατσα στο σαλονι κ για ελαχιστα λεπτα περιμενα την κοπελα, η κυρια στην υποδοχη ευγενικη..Βγαινει η τυπισα κανει ενα τυπικο σαλοναρισμα λεγοντας μου καλησπερα..Δινω 50αρι κ περνω στο δωματιο..Η lina ειναι καπως ρετουσαρισμενη στις φωτο, γιατι δεν εχει αυτη την αχλαδοκωλαρα που μας δειχνουν οι φωτογραφιες, απλα εχει ενα καλο κωλαρακι, στηθος σχετικα μικρο, απαλο δερμα κ μετριο προς καλο προσωπο..Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ασχημη(τουλαχιστον για τα γουστα μου, οποτε ειναι υποκειμενικο αυτο)..Μπαινει στο δωματιο κ λεμε τα τυπικα για να σπασει ο παγος, ηρθε σε συντομο χρονικο διαστημα μιας κ δεν ειχε αλλον πελατη..Την ξαπλωνω στο κρεβατι για να μπαλαμουτιαστουμε, απο αυτο το σημειο καταλαβα οτι ηταν βιαστικη κ θα κοιταξει να ληξει το ματς γρηγορα κ εξηγω: οπως την ειχα κατω κ την πασπατευα, μετα απο πολυ συντομο χρονικο διαστημα ηθελε να μου περασει κρανος κ να αρχισει το σεξακι..Τα προκαταρκτικα της συντομα κ μιας κ ειναι στουντιο κ σκαμε 50αρι, τα χαρακτηριζω ανυπαρκτα..Πιπα πολυ μετρια με χρηση χεριου, δυστηχως απ οταν ξεκινησαμε ειχα καταλαβει οτι πεσαμε σε φολα, μιας κ η βιασυνη της ηταν εμφανεστατη..Στην διαρκεια της πιπας ζητησα δακτυλο αλλα εκανε πως δεν ακουσε, δεν επεμεινα μιας κ θεωρουασα χαμενο το παιχνιδι κ δεν ηθελα να το χαλασω κ αλλο..Ακολουθησαν 2 στασεις πρωτη σταση ιεραποστολικο κ τελευταια στα τεσσερα οπου την σφυροκωπησα δυνατα για να χυσω, οπως κ εγινε μετα απο προσπαθεια, μιας κ η συμμετοχη της ηταν ανυπαρκτη, κατι αχ-βαχ στην χαση κ στην φεξη..Αν τον ειχα παιξει η ειχα γαμησει πιο πριν δεν πιστευω να εχυνα..Τα μονα θετικα της συναντησης ηταν οτι ειχα καλη αισθηση του μουνιου της κ στηθηκε καλα, αλλα μονο αυτα δεν φτανουν..Εφυγα ξενερωμενος, δεν την συστηνω, να πονταρετε αλλου τα λεφτα σας παιδες..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2016
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού