Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
κυριακή πρώι και ετοιμάζομαι να πάω για την έκπληξη. είχα μέρες να την δώ και να την ακούσω, οπότε ξεκίνησα για μέρη μαγικά. περίμενα υπομονετικά για να την έχω όλη δική μου, και τσουπ, βγαίνει με καλόσωρίζει.
την περιμένω και μου έρχεται με άλλο φόρεμα χρυσαφί που έλαμπε πάνω της. χαδάκια συζύτηση για τις μέρες μας και κάθε φορά με αφήνει άναυδο η συμπεριφορά της και η τρυφερότητά της. αγκαλίτσες , το κορμί της θυσαυρός, στο σέξ με κάνει πυραυλο πάντα(ξέρεις εσύ σαμανθούλα μου). και στα 4 με έκανε να ξεχάσω τα πάντα. ευθυμίσαμε πάλι. περάσαμε ώραία, έτσι δεν είναι σαμανθούλα?
να με συγχωρέσετε που δεν γράφω λεπτομέρειες για το κορίτσάκι(αν και τις ξέρετε), ε να κρατάμε και κάτι δικό μας.
την περιμένω και μου έρχεται με άλλο φόρεμα χρυσαφί που έλαμπε πάνω της. χαδάκια συζύτηση για τις μέρες μας και κάθε φορά με αφήνει άναυδο η συμπεριφορά της και η τρυφερότητά της. αγκαλίτσες , το κορμί της θυσαυρός, στο σέξ με κάνει πυραυλο πάντα(ξέρεις εσύ σαμανθούλα μου). και στα 4 με έκανε να ξεχάσω τα πάντα. ευθυμίσαμε πάλι. περάσαμε ώραία, έτσι δεν είναι σαμανθούλα?
να με συγχωρέσετε που δεν γράφω λεπτομέρειες για το κορίτσάκι(αν και τις ξέρετε), ε να κρατάμε και κάτι δικό μας.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού