Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Sex Studio 336112
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και παει καιρος οφειλω να γραψω μια κριτικη για τη Χρυσα, που κατα τη γνωμη μ εχει το καλυτερο πακετο που μπορεις να βρεις σε στουντιο.

Το κοριτσι το εχω συναντησει καμποσες φορες και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες της και τη συμπεριφορα της. Last time που την ειδα ηταν ενα ξεμπαρκο βραδυ που με επιασαν καυλες, μπαινω βλεπω βαρδιες και χωρις 2η σκεψη παω Μελαντιας, μπαινω μεσα και ρωταω τη τσατσα αν δουλευει η Χρυσα. Η απαντηση θετικη, της λεω οτι την θελω για προγραμμα μιας ωρας-2εκτονωσεις και με βαζει στο δωματιο με το τζακουζι οπου κανω με την ησυχια μου το μπανακι και περιμενω το κορμι. Ερχεται με 20λεπτη καθυστερηση και ξεκιναμε κουβεντουλα χαλαρα, πολυ ωραιο τυπακι!!!

Στα του αγωνα το μωρο στα δινει ολα, το μουνακι της για πολυ γλυψιμο οπως και οι βυζαρες τις που ειναι φυσικα και στο σωστο μεγεθος!!! Πολυ καλη πιπα και γλυψιμο-ρουφηγμα αρχιδιων, πετρα ο πουτσος μου και ανεβαινει για αναποδο cowgirl με τα χερια μου στη κωλαρα της, κλασικα η πρωτη της σταση (για οσους τη ξερουν). Εναλλαγες στασεων, ιεραποστολικο με εμενα απο πανω κ επειτα εκεινη και μετα γαμησακι σε γρηγορο και χαλαρο ρυθμο στο πλαι!!! Τελος τη βαζω στα 4 και αρχιζω σφυροκοπημα, αυτη τη γκομενα οταν τη βαζω στα 4 εχω μια τετοια καυλα που δεν μπορω με τπτ να κρατηθω παρολο που γενικα αντεχω ωρα. Της αρεσει να τη σκιζουν και το απολαμβανει, δεκτικη και σε σφαλιαρες στη κωλαρα της...μολις φτανει η ωρα βγαζω καποτα και γεμιζω τη κωλαρα και τη πλατη της με χυσια, ακομα θυμαμαι τα πουτσοσκαμπιλα στη κωλαρα της!!!

Ακολουθει μπανακι και επειτα 2ος γυρος ο οποιος ξεκινα με μασαζακι και πολυωρο 69, γενικα πολυ πιπα λογω του οτι ειμαι λατρης, ειδικα οτν εχω το προσωπακι της Χρυσας να ρηξω πουτσοσκαμπιλα και το στομα της να μπουκωσω με το καυλι μου!!! Αφου ακολουθει αγωνας με δυνατο γαμησι στα 4 σε κρεβατι, ορθιο και πολυθρονα με καθρεφτη απεναντι, θελω να τη χυσω στη μαπα...κατι που δε δεχεται, ετσι καθομαι πολυθρονα και μου κανει πιπα με καποτα..τη πιανω απο τα μαλλια και τη βαζω να μου γλυφει τ' αρχιδια ενω τον παιζω και το χτυπαω στη μουρη της....μολις φτανει τη ωρα τον παιρνει στο στομα οπου και δεν σταματησε να τον γλυφει ακομα και αφοτου εχυσα (με καποτα παντα).

Η Χρυσα μαγκες ειναι ενα κουλ γκομενακι που γουστατει το γαμησι και προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα, το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν δινει γλωσσοφιλα, κατι που θελω, αλλα κατα τ' αλλα εινα η γκομενα που θα σε γλυψει στο λαιμο κατα τη διαρκεια του αγωνα.

Αυτα απο μενα, να περνατε καλα και φιλια στο κοριτσι!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χρύσα
Santiago7
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baggelaras, NBAZ

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2016
Ωραίος. Πόσο έχει το πρόγραμμα των 2 εκτονώσεων στην αλυσίδα σήμερα, γιατί εχω καιρό να περάσω;
14 Νοεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

150 εδωσα φιλε μου!
18 Νοεμβρίου, 2016

φιλε ειναι αχρηστη για το πουτσο η κοπελα ειναι μια γαμιολα που νομιζει οτι το εχει
21 Νοεμβρίου, 2016

Φιλε εγω γραφω τη προσωπικη μου αποψη, βαση των επισκεψεων που εχω κανει εγω...καθε φορα εφευγα ευχαριστημενος. Δεν μπορω να ξερω πως ειναι η κοπελα με τους αλλους πελατες, εμενα η μουναρα της με καυλωνει!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4