Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
151215
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Πένυ την είχα δει για πρώτη φορα πριν πολύ καιρό σε ένα σαλοναρισμα που έκανε ενω ήμασταν μια παρέα από 4 με 5 άτομα. Τότε έπαιζε με τον στύλο του δωματίου αναμονής ενώ άρχιζε να τα πετάει σιγά-σιγά όλα μένοντας μόνο με τα πορνό-τακούνια της και άρχιζε να τρίβεται και να χαϊδεύει τον καθένα μας. Δυστυχώς τοτε δεν μπόρεσα να την δω λόγο διαφόρων παραγόντων, και μου έμεινε άχτι από τότε.
Έχοντας λοιπόν αυτά στο νου μου από τότε, αποφάσισα να την δω. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα πάνω της μόλις την είδα ήτανε αυτή η εκφυλη και πορνό- διατροφική έκφραση που έχει στο πρόσωπο της, σαν να λέει πηδηξτε με. Δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Ήρθε στο δωμάτιο καυλωμενη και άρχιζε να με φιλάει πρόστυχα και με πάθος, σαν να είχε καιρό να πηδηχτη . Την εγδυσα και πετάχτηκαν δύο 3άρια καλοφτιαγμένα βυζια που έχουν καλή αίσθηση και γεύση στο γλύψιμο, χάθηκα ανάμεσα τους. Εδώ να πω για το σώμα της ότι αν ήταν λίγο πιο ψηλή γύρω στο 1.70 θα ήταν ΤΟ μοντέλο, παρόλα αυτά αν και γύρω στο 1.65 έχει απίστευτο σώμα. Αυτή στην συνέχεια έκατσε στο κρεβάτι και με φτυσιματα και γλειψιματα μου πήρε μια απίστευτη πίπα εξαφανίζοντας την βαθειά στο λαρύγγι. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, πάνω, κάτω και πλαγιος, PSE και μόνο PSE, και να φωνάζει και πιο δυνατά και πιο δυνατά.
Υ.Γ. ευχαριστώ τον φίλο NIKOS1986 για τις πληροφορίες που μου παρείχε.
Έχοντας λοιπόν αυτά στο νου μου από τότε, αποφάσισα να την δω. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα πάνω της μόλις την είδα ήτανε αυτή η εκφυλη και πορνό- διατροφική έκφραση που έχει στο πρόσωπο της, σαν να λέει πηδηξτε με. Δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Ήρθε στο δωμάτιο καυλωμενη και άρχιζε να με φιλάει πρόστυχα και με πάθος, σαν να είχε καιρό να πηδηχτη . Την εγδυσα και πετάχτηκαν δύο 3άρια καλοφτιαγμένα βυζια που έχουν καλή αίσθηση και γεύση στο γλύψιμο, χάθηκα ανάμεσα τους. Εδώ να πω για το σώμα της ότι αν ήταν λίγο πιο ψηλή γύρω στο 1.70 θα ήταν ΤΟ μοντέλο, παρόλα αυτά αν και γύρω στο 1.65 έχει απίστευτο σώμα. Αυτή στην συνέχεια έκατσε στο κρεβάτι και με φτυσιματα και γλειψιματα μου πήρε μια απίστευτη πίπα εξαφανίζοντας την βαθειά στο λαρύγγι. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, πάνω, κάτω και πλαγιος, PSE και μόνο PSE, και να φωνάζει και πιο δυνατά και πιο δυνατά.
Υ.Γ. ευχαριστώ τον φίλο NIKOS1986 για τις πληροφορίες που μου παρείχε.
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
η οσκαρικη πιπα της ηταν χωρισ καποτα?
Σε ευχαριστώ Δάσκαλε για τις παροτρύνσεις σου αλλά και τις φοβίες σου για το πονηρό.