Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834295
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Tα 40αρια και τα 50αρια που ζηταγε η τσατσα για τα διαφορα προγραματα δεν ειχα να τα δωσω και γιαυτο προτιμηα το πιο απλο με 30ε ενα δεκαρικο δηλ πανω απ το μεσο ορο της φυλης. Τουλαχιστον δε μπορω να πω οτι με ξεπεταξε στα γρηγορα και το δωματιο ηταν πολυ καθαρο και περιποιημένο, αν και λιγο σκοτεινο. Η κοπελια μεταξυ 25-30 αδυνατη γυμνασμενη και μαλλον ρωσσιδα αν κρινω απ τη προφορα της μπηκε στο δωματιο ερχομενη κατευθειαν απο αλλο δωματιο χωρις το σουτιεν της πραγμα που με ξενερωσε λιγο, μου συστηθηκε και μπηκε αμεσως στο ψητο.
Μου εβαλε το προφυλακτικο και με ρουφηξε για κανα 2λεπτο μεχρι να μου σηκωθει εντελος. Την εστησα πισωκολλητο και την πηδαγα χαιδευοντας τα κωλομερια της. Σε λιγο εχυσα και βγηκα απο μεσα της αργα και προσεκτικα και αφου εβαλε ξανα τα εσωρουχα της με καλυνηχτησε και εφυγε.
Μου εβαλε το προφυλακτικο και με ρουφηξε για κανα 2λεπτο μεχρι να μου σηκωθει εντελος. Την εστησα πισωκολλητο και την πηδαγα χαιδευοντας τα κωλομερια της. Σε λιγο εχυσα και βγηκα απο μεσα της αργα και προσεκτικα και αφου εβαλε ξανα τα εσωρουχα της με καλυνηχτησε και εφυγε.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού