Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242530
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρωί πρωί είχα απεριγραπτες ορμες. Βουρ στο εν λόγω σπιτάκι. Δούλευε ...η Ντάρια. Εντελώς τυχαία έπεσα σε αυτήν....καταλαβαίνετε :-))) Πήρα το πρόγραμμα με τα 60 γιούρια . Στο δωμάτιο η κοπέλα είναι το απόλυτο GFE. Μαυρισμένη από το σολάριουμ και το ψωλάριουμ . Πολύ καλή περιποίηση , φιλική , σέξι. Όλες τις στάσεις και πολύ καλή πίπα, αν και λίγο σύντομη. Μετά ανέβηκε στο κλασικό ροντέο στην αγρια στύση και στο τέλος σφυροκόπμα δικό μου όπου και της τα εδωσα. Μετά πιάσαμε φιλική κουβεντούλα σαν να είαι με τη δικιά σου . Η υπηρεσία (κυρία Βέρα νομίζω λέγεται) ευγενέστατη και νοικοκυρεμένη. Την γνωρίζω πια τόσες φορές που έχω πάει. Καλός άνθρωπος.
Το κλου της ημέρας ήταν οτι η Ντάρια άφησε ένα παράθυρο παραμονής στην ενεργό δράση και ανανέωσης του συμβολαίου της που λήγει το Μάιο. Μετά το πολυπόθητο ΝΑΙ που περιμένουμε από τον Βαλβέρδε , να ακούσουμε και το ΝΑΙ της Ντάριας και τί στον κόσμο...
Το κλου της ημέρας ήταν οτι η Ντάρια άφησε ένα παράθυρο παραμονής στην ενεργό δράση και ανανέωσης του συμβολαίου της που λήγει το Μάιο. Μετά το πολυπόθητο ΝΑΙ που περιμένουμε από τον Βαλβέρδε , να ακούσουμε και το ΝΑΙ της Ντάριας και τί στον κόσμο...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού