Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μπορεί η Μαρκέλλα να γύρισε εδώ και τέσσερις μήνες, εγώ όμως δε μπόρεσα να την συναντήσω νωρίτερα, παρά μόνο την περασμένη πέμπτη (15-09-2016).Η μόνη διαφορά απ΄την τελευταία φορά που την είδα, ήταν ότι πήρε 2-3 κιλάκια, τα οποία "γέμισαν" το κωλαράκι της και το έκαναν πιο σφιχτό, πιο πεταχτό και πιο προκλητικό.Κατά τ΄άλλα εμφανίστηκε στο σαλόνι χαμογελαστή κι ευδιάθετη και πλέον ξανθιά κι όχι μελαχρινή (όπως είχα διαβάσει), όπως πάντα μία κούκλα.Αφού τα είπαμε για μερικά λεπτά στο σαλόνι, πλήρωσα το αντίτιμο για πρόγραμμα 69 κι ανέβηκα στο δωμάτιο.
Δεν άργησε ν΄ανέβει κι αυτή, έχοντας μαζί της το μπουρνούζι και το αφρόλουτρό της.Βγάλαμε τάχιστα τα ρούχα μας και μπήκαμε, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ στα προκαταρκτικά.Όπου σε συνδυασμό με το αφροντουζ έπεσε κι αρκετό μπαλαμούτι, αφού το μουσκεμένο κορμάκι της ήταν σκέτη πρόκληση.Μετά της στέγνωσα το κορμάκι της και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.Ξεκινήσαμε σε gfe ρυθμούς, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια και φιλιά στο λαιμό και στο στήθος κι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία άρχισα να διατρέχω το κορμί της προς τα κάτω με τη γλώσσα μου (βυζιά, ρόγες, κοιλιά, εσωτερικό μέρος των μηρών) μέχρι να επικεντρώσω την προσοχή μου στο καθαρό και περιποιημένο μουνάκι της.Μου επέτρεψε να το γλείψω και να το περιποιηθώ για αρκετά λεπτά, να το μουσκέψω και να το υγράνω, απολαμβάνοντας την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της.Της άρεσε πάρα πολύ κι ήταν φανερός ο ερεθισμός της, όμως με σταμάτησε ευγενικά λέγοντάς μου "αυτή η γλώσσα είναι πολύ επικίνδυνη" και με τράβηξε προς τα πάνω.Μπόρεσα να γλείψω τις βυζάρες της και τις ερεθισμένες ρόγες τους κι αφού σάλιωσα καλά το στέρνο της, σηκώθηκα όρθιος.Η Μαρκέλλα φυλάκισε τον ερεθισμένο ανδρισμό μου ανάμεσα στα βυζιά της και πρόσφερε μια πολύ καλή ισπανική μαλακία.Στη συνέχεια κι αφού περιποιήθηκε αρκετά και τα αρχίδια μου, μου πέρασε με το στόμα το προφυλακτικό και ξεκίνησε τη δική της περιποίηση, έτσι όπως ήμουν όρθιος.Η τεχνική της πάρα πολύ καλή, με εναλλαγές στο ρυθμό, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, ρίχνοντάς μου καυτές ματιές, εξαφάνιζε τον πούτσο μου στο καυτό στόμα της.Συνεχίσαμε σε κλασσικό 69, όπου συνέχισε να με τρελαίνει, ενώ εγώ ρουφούσα με μανία το μουνάκι της και βύθιζα τη γλώσσα μου μέσα στην καυτή τρύπα της.
Με είχε ερεθίσει πάρα πολύ και για να μην έχουμε πρόωρο τέλος σταματήσαμε.Σηκώθηκε όρθια στο κρεβάτι, έβαλε τα χέρια της στον τοίχο, τούρλωσε το κωλαράκι της και μου ζήτησε με καυλιάρικη φωνή, να μπω μέσα της.Στηρίχτηκα στη μέση της και βύθισα τον πούτσο μου μέσα της.Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της όλο και πιο γρήγορα κι έντονα, ρίχνοντας και μερικές σφαλιάρες στο τουρλωμένο κωλαράκι της.Δεύτερη στάση ιεροποστολική, για να μπορώ να γλείφω τις βυζάρες της και στη συνέχεια με το ένα πόδι της στο πλάι και το άλλο στον ώμο μου, όπου μπορούσα να χουφτώνω τα βυζιά της, να τσιμπάω τις ρόγες και να πάιζω με την κλειτορίδα της.Δε μπόρεσα να αντέξω περισσότερο και μετά από λίγα λεπτά έχυσα, πέφτοντας ξέπνοος πάνω της.
Επειδή είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, μπήκαμε πάλι στο ντους, για να δροσιστούμε αυτή τη φορά.Κι αφού φόρεσε τα εσώρουχά της, με αποχαιρέτησε με δυο φιλιά στα μάγουλα.Όπως έκανε κι όταν αποχωρούσα απ΄το στούντιο, απόλυτα ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος κι από αυτή τη συνάντησή μας, παραβγάζοντάς με ως την εξώπορτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Υπηρεσίες
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, lemourios, Λουκουμάς και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2016
Μαρκελα γλυκο μου μουνακι γιατι δουλευεις μονο βραδυ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1