Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετα το προηγουμενο σεξ με την Ελινα βρεθηκα σε μια ομυγηρη μπουρδελοστουντιακιδων (πριν γραψω την κριτικη). Ειπα ποσο καλα περσα κλπ και ενας τυπος μου την βγηκε ΄λεγοντας "σιγα τα πραγματα, εμενα μου τα περνει στο στομα". Παγωσα, αμαν ειπα μεσα μου, κανει η Ελινα τοσο επικινδυνα πραγματα? Θα κολλησουμε τιποτα. Ρωτησα, μετα καποιους εμπιστους περι της αξιοπιστιας του τυπου, αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα. Στο μεταξυ με ειχαν ζωσει τα φιδια. Θα κανω μπλοφα και θα μετρησω αντιδρασεις. Ετσι εγραψα ψεματα οτι εχυσα στο στομα.
Αυτη την φορα η υποδοχη ηταν ξεχεστικη, ποιος ειδε τον Κυριο και δεν τον φοβηθηκε: "γιατι εγραψες κατι τετοιο, με δυσφημιζεις κλπ, δεν ξερεις οτι με το σπερμα μεταδιδονται ενα σωρο αρρωστιες?" Εξηγησα τους λογους μου και θες επειδη ειμαι καλος και ταχτικος πελάτης τα πνευματα ηρεμησαν.
Θεωρησα δε σωστο να περασω αν και φοβομουν οτι θα φαω φολα.
Ηλθε μετα από 5 λεπτα. Ενω περιμενα οτι θα ειναι ψυχρη δεν ηταν, Σωστη επαγγελματιας. Γλωσσοφιλα, το στόμα της μυριζε στοματικο διαλυμα οπως και την τελευταια φορα. Την εσπρωξα στο κρεββατι και αρχισα με λίγο ισπανικό και στη συνέχεια μουνογλυφι με ταυτοχρονο δαχτυλισμα νουνιου και ποποτρυπιδας. Εντοπισα την κλειτοριδιτσα της (ειναι μικρη σαν κεφαλι βελονας) και πιεζα με την γλωσσα μονο εκει, καποια στιγμη αρχισε να συσπάται η λεκανη της και μου λεει «με χύνεις». Ρουφηξα το μουνογαλα και τα μουνοχειλα και αφησα να με πιπωσει κιαλλο. Περασμα καποτας και cow girl με μπινελικια και βρισιδια. Μετα πισωκολλητο για αρκετη ωρα (πριν της το βαλω εγλυψα ποποτρυπιδα η οποια ειναι σαν ροζ τριανταφυλλο), οπου και παλι μετα από αρκετη ωρα μου λεει «με χυνεις» και εσπρωχνε την λεκαμη της μανιωδως προς τα πισω. Γυρισμα σε ιεραποστολικο, γρηγορο σρπτωξιμο με τις γαμπες της ψηλα και χουφτωματα. Πριν το τελος εβγαλα την παποτα και εχυσα στα στηθια της.
Ξαναζητησα συγνωμη για το ψεμα, αλλα της εξηγησα ποσο σημαντικο ειναι να της εχω εμπιστοσυνη.
Την συστηνω και θα την ξανατιμησω
Αυτη την φορα η υποδοχη ηταν ξεχεστικη, ποιος ειδε τον Κυριο και δεν τον φοβηθηκε: "γιατι εγραψες κατι τετοιο, με δυσφημιζεις κλπ, δεν ξερεις οτι με το σπερμα μεταδιδονται ενα σωρο αρρωστιες?" Εξηγησα τους λογους μου και θες επειδη ειμαι καλος και ταχτικος πελάτης τα πνευματα ηρεμησαν.
Θεωρησα δε σωστο να περασω αν και φοβομουν οτι θα φαω φολα.
Ηλθε μετα από 5 λεπτα. Ενω περιμενα οτι θα ειναι ψυχρη δεν ηταν, Σωστη επαγγελματιας. Γλωσσοφιλα, το στόμα της μυριζε στοματικο διαλυμα οπως και την τελευταια φορα. Την εσπρωξα στο κρεββατι και αρχισα με λίγο ισπανικό και στη συνέχεια μουνογλυφι με ταυτοχρονο δαχτυλισμα νουνιου και ποποτρυπιδας. Εντοπισα την κλειτοριδιτσα της (ειναι μικρη σαν κεφαλι βελονας) και πιεζα με την γλωσσα μονο εκει, καποια στιγμη αρχισε να συσπάται η λεκανη της και μου λεει «με χύνεις». Ρουφηξα το μουνογαλα και τα μουνοχειλα και αφησα να με πιπωσει κιαλλο. Περασμα καποτας και cow girl με μπινελικια και βρισιδια. Μετα πισωκολλητο για αρκετη ωρα (πριν της το βαλω εγλυψα ποποτρυπιδα η οποια ειναι σαν ροζ τριανταφυλλο), οπου και παλι μετα από αρκετη ωρα μου λεει «με χυνεις» και εσπρωχνε την λεκαμη της μανιωδως προς τα πισω. Γυρισμα σε ιεραποστολικο, γρηγορο σρπτωξιμο με τις γαμπες της ψηλα και χουφτωματα. Πριν το τελος εβγαλα την παποτα και εχυσα στα στηθια της.
Ξαναζητησα συγνωμη για το ψεμα, αλλα της εξηγησα ποσο σημαντικο ειναι να της εχω εμπιστοσυνη.
Την συστηνω και θα την ξανατιμησω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
καταρχην με το ακαποτο τσιμπουκι εαν ο αλλος εχει κατι με τα προσπερματικα που παιρνει στο στομα της η καθε τυπισα μια μικρη πληγη να εχει και τα παιρνει και τα μεταδιδιει .
κανω λαθος ?
Το ελευθερο στοματικο εχει ρισκο, το 69 λιγοτερο, το 69 με το ελευθερο στοματικο ακομα μεγαλυτερο.
Ακομα και τα γλωσσοφιλα εχουν ρισκο.
Το χυσιμο στο στομα ομως εκτοξευει τις πιθανοτητες.
Για να μηδενισουμε το ρισκο, απλα πρεπει να γαμαμε μονο την χειρα με τα 5 ορφανα και αυτη μονο καλα πλυμενη και σε καθαρα σεντονια.
Μια και ειμαι καποιας ηλικιας, τι σημαινει "τρολαρω"?
μιας και εισαι μεγαλος που λες τρολαρω ειναι μας δουλευεις .
Τσουζει αλλα κανει δουλεια.