Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163271
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από κάμποσο περπάτημα και αναποφάσιστος,φτάνω έξω από τα τρίδυμα και βλέπω να μπαίνει ένας και είπα άντε να μπω και γω.Έλεγα για τσάρκα αλλά μπαίνω στο δεύτερο και βλέπω σκάει ΜΠΑΜ η Εβελίνα! Μεγάλο χαμόγελο Πιπινορουμανάκι,με λίγο στρουμπουλό σκυλέ σώμα αλλά εμένα μ άρεσε πολύ.Έχει και ωραίο στήθος επίσης.Με λέει η τσατσά ότι είναι πολύ καλή και δεν βιάζεται και έκατσα περίμενα 15-20 λεπτά αφού ήταν ήδη άλλος συναγωνιστής σε δωμάτιο.Δίνοντας ένα 30άρι περίμενα σε άλλο δωμάτιο περίπου 7-8 λεπτά.Γλύψιμο μόνο στα βυζιά μ άφησε.Ξεκίνησε με μια πολύ ωραία δίλεπτη πίπα και μετά ιεραποστολική στάση.Στήθηκε καλά μπορώ να πω και βογγούσε Ναι!Ναι!Ναι! .Επίσης το κρεβάτι έτριζε,αν και δεν με πείραξε.Έπαθα κάτι σαν κράμπα στους οπίσθιους μοιριαίους σε κάποια φάση και τη γαμούσα σαν κουτσός και κείνη μου κάνε πλάκα.Γενικά είχε καλή συμμετοχή και μου πιάνε τα @@@ σε όλη τη διάρκεια για να τελειώσω.Στα 15 λεπτά περίπου φαγώθηκε για το χρόνο και μου λέγε να τελειώσω αλλά δυσκολευόμουν.Τελικά μου τον έπαιξε και τέλειωσε εκεί η δουλειά και έβαλε αμέσως το στρινγκάκι και πήγε στο δωμάτιο της.Δεν ήταν για πολλά πολλά...Σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί με καλύτερο πρόγραμμα φυσικά.Τα εν λόγω στούντιο πάντως για το απλό πρόγραμμα,πιστεύω είναι ότι πρέπει για κάποιους που έχουν γεμάτο πρόγραμμα στη μέρα και θα ήθελαν να πάνε για ένα ξεκαρφωματάκι.Το θεωρώ μεγάλο θετικό το ότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος αναμονής.Ανάλογα και με το πρόγραμμα βέβαια,όταν πήγα πάντως δεν είχε ξεκινήσει καν με τον προηγούμενο συναγωνιστή που και αυτός είχε πάρει το απλό πρόγραμμα μετά που τον ρώτησα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
teochatz
Σεβαστός
44
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού