Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν , μόλις γυρίζω από επίσκεψη στη Λίντα . Τί να πεις... Μακραν η κορυφαία κοπέλα που δουλεύει αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, για να μην πω που έχει δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα. Πήρα σήμερα το πρόγραμμα με πρωκτικό σεξ. 100 ευρώ το δώρο. Στο δωμάτιο η κοπέλα είναι απίστευτη. Σε διαλύει και σε ρουφάει. Σε γλείφει από τους αστράγαλους μέχρι τη μούρη. Σου πιάνει το χέρι και στο βάζει στο μουνί και στον κώλο της και εκείνη χτυπιέται στους ρυθμούς του τραγουδιού που ακούγεται από το ράδιο. Σούπερ πίπα. Στάση 69 από μόνη της, γλείψιμο αρχιδιών, άρχισα νβα βογγάω επικίνδυνα όπου μου είπε, "Πρόσεξε μην χύσεις αγκαπη μου, γιατί ο κώλος μου σε περιμένει". Σταματήσαμε για μια ανάσα . και αφού ψιλοηρέμησα με ξανάρχισε σε γλειψίματα. Μετά της γάμησα το μουνί για με εκείνη να με γλείφει και να μου χτυπάει τα κωλομέρια. Και μετά ήρθε η ώρα του κώλου . Έβαλε κρέμα και στο πούτσο μου και στην τρύπα της και στήθηκε στα 4 . Τον έβαλε με αρκετή προσπάθεια και άρχισε σφυροκόπημα άγριο . Στην άρχή τσίριζε αλλά μετά έστρωσε. Μετά με το πέος μου πάντα στον κώλο της έπεσε προς τα κάτω , και ήταν σχεδόν μπρούμητα ξαπλωμένη. Αυτή η στάση με βόλευε πάρα πολύ και το σφυροκόπημα έγινε δυνατοτερο. Σε κάνα τρίλεπτο έχυσα με εκείνη να μου λέει "Γκέμισε με σπέρμα καυτό το κώλο μου". Αυτά . Στο τέλος μου είπε ότι θα δουλεύει μέχρι τις 8 το βράδυ. Επίσης μου είπε ότι θα δουλεύει και αύριο και από μεθάυριο φεύγει για διακοπές. Καιρός ήταν εδώ που τα λέμε γιατί όλες τις χρονιάρες μέρες τις έφαγε στη δουλειά. Είναι περιττό να σας πω Σπεύσατε. Το θεωρώ αυτονόητο..

ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ???? Σηκωθείτε από καρέκλες ντιβάνια , πολυθρόνες, καναπέδες, ανάκλιντρα. Αυρίο τελευταία μέρα του κοριτσιού.

Ερώτηση : Αυτοί που λένε για τη Σόνια ότι είναι η καλύτερη από όλες έχουν πάρει τη Λίντα ? Περίεργο μου φαίνεται να τις έχουν πάρει και τις δυό και να προτιμούν τη Σόνια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού