Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 41 10
Sex Studio
60202
Γενική βαθμολογία
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Τωρα τι να πω,απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω
Η ντεμεκ Ελενη ειναι κοπελα αλλαγης φυλου,με λιγα λογια ηταν αντρας για καποια χρονια της ζωης του
Κανενας δε θα σου το πει αυτο αγαπητε πελατη,ουτε μεσα στο μαγαζι,ουτε εξω απ'αυτο,μονο στο bourdela.com μπορεις να βρεις αυτη την πληροφορια
Στον αγωνα τωρα,πηρα το απλο στα 30ε γιατι καποιος επρεπε να βγαλει το φιδι απο την τρυπα και να πει σε ολους τους μπουρδελιαριδες οτι η Ελλενη ειναι Βαγγελης!!!
Δεν κανει γυμνο,φιλια και cim,cob,cif.
Πιπα βαθεια λαρυγγατη(ολο μεσα,deepthroat)τι να το κανω αμα ειναι με καποτα(Ιονελα και συ τα ιδια εκανες )και αμα ξερω οτι το κυτος που με πιπωνει ηταν καποτε αντρας
Λεω κυτος γιατι ειναι ενα χοντρο πλασμα,με ενα μουνι πηγαδι
Δεν εχω ορεξη να γραψω κι'αλλα,οσο τα θυμαμαι μου 'ρχεται να ξερασω πανω στο πληκτρολογιο
Απαραδεκτο το μαγαζι και η υπηρεσια που δεν λενε οτι εχουν ενα πλασμα αλλαγης φυλου και την παρουσιαζουν σαν γυναικα Ελληνοβραζιλιανα κιολας
Η ντεμεκ Ελενη ειναι κοπελα αλλαγης φυλου,με λιγα λογια ηταν αντρας για καποια χρονια της ζωης του
Κανενας δε θα σου το πει αυτο αγαπητε πελατη,ουτε μεσα στο μαγαζι,ουτε εξω απ'αυτο,μονο στο bourdela.com μπορεις να βρεις αυτη την πληροφορια
Στον αγωνα τωρα,πηρα το απλο στα 30ε γιατι καποιος επρεπε να βγαλει το φιδι απο την τρυπα και να πει σε ολους τους μπουρδελιαριδες οτι η Ελλενη ειναι Βαγγελης!!!
Δεν κανει γυμνο,φιλια και cim,cob,cif.
Πιπα βαθεια λαρυγγατη(ολο μεσα,deepthroat)τι να το κανω αμα ειναι με καποτα(Ιονελα και συ τα ιδια εκανες )και αμα ξερω οτι το κυτος που με πιπωνει ηταν καποτε αντρας
Λεω κυτος γιατι ειναι ενα χοντρο πλασμα,με ενα μουνι πηγαδι
Δεν εχω ορεξη να γραψω κι'αλλα,οσο τα θυμαμαι μου 'ρχεται να ξερασω πανω στο πληκτρολογιο
Απαραδεκτο το μαγαζι και η υπηρεσια που δεν λενε οτι εχουν ενα πλασμα αλλαγης φυλου και την παρουσιαζουν σαν γυναικα Ελληνοβραζιλιανα κιολας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Και ο ΜΠΟΥΞΟΣ το ειπε τη μερα που τη πηρε και εγω το γραψα οτι κατι δεν παει καλα..
Δεν μπορει να πηγαινεις να γαμησεις και να μη ξερεις η να μην μπορεις να καταλαβεις τι γαμας!!!
Απο τις κριτικες σας μπορει ο καθενας να καταλαβει οτι δεν ξερετε τι σας γινεται