Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στοχευμένη κατάθεση στην εν λόγω κορασίς.
1η φορά μαζί της,άρα το αντίτιμο ήταν και το πιο μικρό(για την αλυσίδα).
Ήταν ήδη με συναγωνιστή μέσα και δεν υπήρχε άλλος στο σαλόνι,περίμενα να εμφανιστεί αλλά αργούσε χαρακτηριστικά.Δείχνει ότι δεν βιάζεται.
Εμφανισιακά είναι μια απλή κοντούλα νεαρή,με ράστα μακρύ μαύρο μαλλί,με κώλο υποφερτό που δεν διορθώνεται ούτε με τα τακούνια,άρα όλη η προσοχή εστιάζεται στο τεράστιο(για το ύψος και τα κιλά της) στήθος!!!!
Ξεχίλιζε από το μαύρο κορμάκι που φορούσε!Γλώσσα
Στα του αγώνα:
Προκαταρτικά άκρως ικανοποιητικά με την ίδια να γονατίζει στο κρεββάτι για Ισπανικό.Σε δευτερόλεπτα είχαμε έπαρση της σημαίας και πέρασμα καπότας για πίπα.
Τίμησε δεόντως όλη τη επίμαχη περιοχή ίσως και λόγω φρεσκοξυρίσματος (ποτέ ξανά after shave ΑΧΕ!!!).Γλώσσα
Αντιθέτως με την ίδια που οι τρίχες της πρέπει να ήταν τουλάχιστον εβδομάδας,σε αιδοίο και πόδια..... ΘυμόςΘυμός
Ασχολήθηκα υπέρ του δέοντος με τις βυζάρες της μ'αυτήν να είναι από πάνω μου.Αν έκανε καμμιά απότομη κίνηση θα είχαμε κανα μαύρο μάτι με τις ρόγες της να έχουν γίνει να!(με το συμπάθειο...)
Στο cowgirl να τα έχεις να πηγαίνουν πάνω-κάτω,τα ράστα να με μαστιγώνουν,άψογη κίνηση της μικράς και όμορφες κραυγούλες εκ μέρους της.Όχι εκείνες του τύπου "τι με κάνεις"(δεν ξέρεις?),"παιδάρα μου"(σίγα τον Brad Pitt),"κι άλλο μέσα(λες να έχω κι άλλο και να στο κρύβω?).... ΚουλΚουλΚουλ
Στο ιεραποστολικό,η ίδια έβαλε τα ποδαράκια της στους ώμους μου για μεγαλύτερη διείσδυση.....το καλύτερό μου !!!
Στο "Πάνος Καμμένος",το στήσιμό της ήταν άψογο,με τον κώλο της να έχει βελτιωθεί οπτικά,το κορμάκι που φορούσε είχε γίνει σαν ζώνη όπου βόλευε για κράτημα αν και προτίμησα να την κρατάω από τα κωλομέρια όπου το γούσταρε και η ίδια.Και το τέλος δεν άργησε να έρθει.
Χαρακτηρίζεται μια πολύ καλή κατάθεση και φυσικά θα ξανατιμηθεί ΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Γαλήνη
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική