Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη στη Μαρια απο τη Μολδαβια για δοκιμη.Μετρια εμφανησιακα με πλαστικους Βυζους και μετριο προσωπο αλλα αρκετα καλο σωματακι και ωραιο κωλαρακι με την πισω τρυπα αρκετα δουλεμενη.Δινω το παραβολο των 30 και μπαινω στο δωμα το μωρο δεν αργησε να ερθει.Μπαινει μεσα οι κλασικες συστασεις και προχωραμε στο παρασυνθημα.Αρχιζει κατι χαζα φιλια στο σωμα και στο λαιμο(απορω ρε παιδι μου αυτα τα θεωρουν προκαταρκτικα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!)ενω εγω επεξεργαζομουν την πισω τρυπα η οποια ειναι αρκετα δουλεμενη αν και δε κανει κωλαρακι οπως λεει και προχωραει στην πιπα.Πιπα μπορω να πω καλουτσικη με καποια deepthroat χωρις ιδιαιτερη επιτυχια για λιγο και περναμε στο ψητο.Την ξεκιναω απο πανω που ενω αρχισαμε οκ αρχιζει να κουνιετε πολλη γρηγορα με κατι ψευτικες κραυγες ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία που εκεινη τη στιγμη δεν ηξερα αν πρεπει να αρχισω να γελαω η να κλαιω.Την αλλαζω μετα και τη βαζω απο κατω και παλι τα ιδια ενω ξεκιναμε οκ αρχιζει παλι κ αυτη να κουνιετε πολλη γρηγορα και να βγαζει αυτες τις χαζοβιολικες κραυγες και καπου εκει αρχισα να ξενερωνω και να μου πεφτει.Τη βαζω στα 4 για τελευταια σταση αλλα δυστυχως η ζημια εγινε και ο γιουτσος αρχισε να πεφτει,τη να κανω λοιπον αρχισα να τον παιζω λιγο να τον σηκωσω τα καταφερα με τα πολλα τον εβαλα λιγο μεσα και μπορεσα να τελειωσω με τα χιλια ζορια.Το τελικο συμπερασμα ειναι οτι κατεμε η κοπελια δε το χει υπερβολικα μετρια πραματα οπως και ο τιτλος και το 30αρι που εδωσα πηγε χαμενο φυσικα και εννοητε οτι δευτερη φορα δεν υπαρχει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Velociraptoras
Σπουδαίος
35
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 deportivistas21, topscorer, kostkast