Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τζοάνα ,ηλιομαυρισμένο ωραίο κορμί γυρω στα 1,70 που με τακούνια γινεται αρκετα ψηλή για γυναίκα....ωραίο προσωπο ,μελαχρινό σπαστό μακρί μαλλί, ωραία κωλάρα την κάνω γυρω στα 20-22 βαρια βαριά...ωραίο 2-2,5 βυζάκι που καυλωσε ,ωραίο ξυρισμένο μουνάκι περιποιημένο....
η κοπέλα ειναι καινούρια σχετικα στον χώρο ,δεν μιλάει ελληνικά καθόλου και η συνεννόηση εγινε πολύ ανετα στα αγγλικά....εχει πολύ θετική διάθεση, μου εκανε ενα τσιμπούκι που δεν τρελάθηκα ,αλλα η κοπέλα προσπαθεί και φαινεται οτι της αρέσει ο πούτσος....θεωρω οτι θα βελτιωθεί πολύ...τα 50 για γυμνό και 69 ειναι πολύ καλά σε σχέση με κατι άλλα προγράμματα που κυκλοφορουν στα μαγαζιά της γυρω περιοχής....προκαταρκτικα περα απο καποια χαιδέματα απο την πλευρά της δεν παίζαν ,αλλα εγω εκανα ο,τι ηθελα μαζι της χωρις μη και μά.....πολύ καλο κοριτσάκι(μουναρος για τα δεδομένα τα δικά μου)
γούσταρε και μου εσκασε αρχικά φιλάκια που μετα εξελιχθηκαν σε παθιασμένα γλωσσοφιλα.......

όλα καλά το μόνο αρνητικό που η τσατσά(η γνωστη τσατσά της γνωστής βερόνικας απο βαρδάρηκαι ανδ. γεωργίου 52) εκανε σινιάλο με την μουσικη μετα το 20-22 λεπτο....κατα τα αλλα ολα καλά και θα προτιμηθεί ξανά.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
kassler
Ανώτερος
44
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού