Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 67 10
Sex Studio
59927
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεσημεριανη καταδρομικη και τα πηγαμε αρκετα καλα σε σχεση με τον προλαλησαντα (προηγουμενη κριτικη) χαρακτηριστηκα κοπελας οπως αναφερθηκαν παρακατω απο τον συναγωνιστη η τσατσα η γνωστη ξανθια που με καυλωνη καθε φορα οταν την βλεπω περασα με το απλο προγραμμα καναμε μπανακι μιας και ειχε αφορητη ζεστη ερχεται η καυλα μεσα και ξεκηνησαμε ζεστα με χαδακια πουτσοτριψιματα στο κωλαρακι με καυλωσε πολυ το πουτανακι αρχησε το :zfucρεμεk: και καποια στιγμη την φερνω σε οργασμο για να χυσι η καυλα και την κανω ο προστυχος σταματαω αποτομα και μονο που δεν με χαστουκισε αφου με τραβηξε απο την μεση και με ερειξε επανω την οπως ηταν ανασκελα και μου ειπε {μην σταματας}απο τα λιγα ελληνικα που ξερει την εφτασα σε σημειο να ανασηκωση την λεκανη της και ετρεμε και παραλληλα απο την ηδονης παραλιγο να μου κανει squirting τριβοντας το μουνακι της χυναντας την δεν ηθελα να βγω απο μεσα της και συνεχιζα να την ηταν μια καλη καταδρομικη και περασα καλα αν και φερθηκα λιγο προστηχα θα ξαναπροτημηθει το φερομενο ρου-μουνακι.
Υ.Γ Αυτο που εχω να πω ειναι οτι για να περνας καλα με τις εν λογω κορασιδες που περναει ο καθενας μας εχει να κανει με την προσωπικοτητα την συμπεριφορα του και την μεταχειρισει προς σε αυτες!!!!
Υ.Γ Αυτο που εχω να πω ειναι οτι για να περνας καλα με τις εν λογω κορασιδες που περναει ο καθενας μας εχει να κανει με την προσωπικοτητα την συμπεριφορα του και την μεταχειρισει προς σε αυτες!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2016
Όνομα κοπέλας
Mira
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2016
Aυτο που εχω να πω φιλε ειναι οτι ειναι με τις ωρες τους οι γκομενες με τη Μιρα και εγω πρωτη φορα περασα πολλη καλα δευτερη γαμα τα με κεφαλαια γραμματα τριτη δεν εχει
Velociraptoras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1