Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352406
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεύτερη μου επιδρομή σε studio και επειδή έχω ξαναπεί πως είμαι τελειομανής που αλλού θα πήγαινα? Μα στο συγκεκριμμένο μαγαζί φυσικά! Ήξερα κιόλας ότι δουλεύει η Κωνσταντίνα για την οποία έχω ακούσει τόσο μα τόσο καλά σχόλια οπότε βουρ! Παίδες, ένα έχω να πω. Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου πως η κοπέλα αυτή δεν παίζεται! Είναι μουνάρα, τρυφερή, σε κάνει να νιώθεις άνετα από τη πρώτη στιγμή, είναι δηλαδή η απόλυτη GFE κατάσταση! Με το που μπαίνει μέσα μου ξεκινάει κουβεντούλα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Ξεκίνησε με πίπα απίστευτη, μιλάμε για ταλέντο η κοπέλα, αφού της λέω στοπ, μην τελειώσω από τη πίπα! Eλεύθερα πιασίματα εννοείται. Τη γυρνάω στα 4, σφυροκόπημα, πάλι στοπ ρε παιδιά, πάλι κόντεψα να τελειώσω. Της λέω τότε ανέβα πάνω μου και αποτελείωσε με. Γελάει, ανεβαίνει πάνω μου και δώστου να καταλάβει. Τα ήθελα και τα 'παθα. Δεν άργησα και κατέθεσα τα πυρομαχικά μου ενώ αυτή συνέχιζε και απλά μετά από λίγο φρέναρε σιγά σιγά και τέλος. Κουβεντούλα μετά άλλο λίγο, ευχές για τη νέα χρονιά και έτσι έκλεισε ένα ωραίο βράδυ. Μια τέλεια εμπειρία να την έχω στο μυαλό να την ανακάλεσω αύριο όταν θα βρίσκομαι ανάσκελα στο κρεβάτι της οδοντογιατρού μου (Milfara! με κόρη επίσης μουνάρα, άσχετο), για να μου βγάλει τους φρονημήτες!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού