Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352427
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πάμε στο 55 τώρα για να συνατήσουμε το κουνελάκι Αλίσα, με το πλατυνέ μαλί και τα καταπράσσινα μάτια. Χοροπηδηχτούλα στο σαλόνι με ένα κορμάκι για πολλές αμαρτίες. Δεν το πολυσκέφτομαι και βουρ στο δωμάτιο για τεστ-ντραιβ. Μετά από λίγο, νά σου και το μικρό. Φιλάκια - χαδάκια και ανεβαίνει από πάνω ώστε να μου προσφέρει στο στόμα τα νεανικά της φιλήδωνα και στητά στήθη της για πιπίλισμα χωρίς αύριο. Εναλάξ μου πρόσφερε τις ερεθισμένες τις θυλές πρός τέρψη των διψασμένων μου χειλιών. Ύστερα, κατέβηκα λίγο πιο χαμηλά, ώστε να γευθώ το φρεσκο-ξυρισμένο και μυρωδάτο νανάκι της. Με γύρισε σε ένα τρελό 69, όπου αχόρταγα ταξίδευα σε κάθε σπιθαμί του νιμού της, ενώ εκείνη πολύ επιδέξια σήκωνε ψηλα το "λάβαρο" της επανάστασης. Κάτσαμε πολύ ώρα έτσι, ώσπου σε ιεραποστολική στάση, κοιτώντας με βαθιά μέσα στα μάτια και ενθαρύνοντας με με τα αισθησιακά και σε χαμηλα ντεσιμπέλ βογγητά της να καταθέσω το πολυπόθητο "υγρό πύρ", ήρθε το τέλος. Δέν βιάστηκε να φύγει, αλλά κάτσαμε αγκαλίτσα και ανταλλάξαμε φιλάκια-χαδάκια.
Άγιες μέρες, μας καύλωσε το μικρό.
Πάντα τέτοια!!!!!!!!!
Άγιες μέρες, μας καύλωσε το μικρό.
Πάντα τέτοια!!!!!!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού