Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83935
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Υστερα από μια μακροχρόνια αποχή από το άθλημα, λόγω απουσίας στην αλλοδαπή, αποφάσισα να κάνω την επάνοδό μου.
Η τσάρκα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης και λόγω της υπερβολικής ζέστης αλλα και της καύλας περιορίστηκε στην Φρίξου.
Οι κοπέλες που είδα ήταν αν θυμάμαι καλά η Γαλήνη, μια αλλη σχιστομάτα που δήλωνε ταυλανδέζα, η Μιραμπέλα και αν δεν κάνω λάθος και μια Τάνια.
Αν και δεν είχα διαβάσει τις κριτικές για την Μιραμπέλα αποφάσισα να περάσω αφενός γιατί ετσι όπως την είδα στο σαλονάρισμα μου ψιλοάρεσε και αφετέρου δεν υπήρχε τσατσά να κάνει ειρωνικά σχόλια.
Η Μιραμπέλα είναι μια νταρντανορουμάνα, μελαμψή με μαύρο μαλί και καπούλια που σε προσκαλούν να ρίξεις το χέρι σου πανω τους ακούγοντας το χαρακτηριστικό "πλατς πλατς" κατα την πρόσκρουση.
Επειδή δεν είμαι του βιαστικού έδωσα 40 ευρω για το χαλαρό και η κοπέλα με οδήγησε στο δωμάτιο το οποίο ήταν αρκετά δροσερό, είχε καθαρές πετσέτες και έκανα ενα ντουζάκι καθώς την περίμενα. Υστερα απο ενα πεντάλεπτο ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε να γδύνεται. Μαζί με την Μιραμπέλα που κατέβηκε από τα τακούνια, κατέβηκε και ο κώλος της μερικούς πόντους προς τα κάτω. Το στήθος της είναι μικρό, κάπως πεσμένο και με λίγες ραγάδες ενω το δέρμα της θα το χαρακτήριζα μέτριο. Για όλες αυτές τις ατέλειες εχω ενα μυστικό όπλο το οποίο επιστρατεύω όταν χρειάζεται. Εβγαλα τα γυαλιά μου και αμέσως η μυωπία έκανε τη δουλειά της μεταμορφώνοντας την Μιραμπέλα σε Χάλυ Μπέρυ.
Αφού έκανε και αυτή ντουζάκι, ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά. Πρέπει να πω πως τα 10 ευρω επιπλέον έπιασαν τόπο αφού σε καμιά στιγμή δεν με αγχωσε και γενικά δεν βιαζόταν καθόλου. Χάδια και φιλιά στο σώμα και στον πούτσο παράλληλα με χαλαρή κουβεντούλα ώσπου έγινα κάγκελο. Πέρασμα προφυλακτικού και έναρξη μιας πίπας όχι σπουδαίας αλλα ούτε και τραγικής. Προσεκτική, χωρίς δαγκώματα και με βάθος, χωρίς όμως να τον καταπίνει ολόκληρο. Πρώτη στάση με καβάλησε για λίγα λεπτά φέρνοντας τα βυζιά της στο πρόσωπό μου, βογκητά, έντονες αναπνοές κλπ στη σωστή δόση ώστε να κρατάμε την καύλα ανεβασμένη χωρίς να ξενερώσω από το ψεύτικο. Δεύτερη στάση, εγώ από πάνω όπου ήρθε και το τέλος μέσα της ύστερα από λίγα λεπτά.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Μιραμπέλα δεν είναι καμιά καλονή από πλευράς εμφάνισης και σίγουρα ειναι μεγαλύτερη από 30 που λέει πως είναι και αντίθετα με τα όσα έγραψαν οι άλλοι φίλοι στις κριτικές τους, μαζί μου τουλάχιστον ήταν πολύ φιλική και τίμησε τα λεφτά που πήρε. Ισως η ίδια να είδε οτι έχανε πελατεία και να βελτίωσε τη συμπεριφορά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2016
Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
quantum_block
Μέλος
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2016
Τι χαλαρό κ μαλακιες με 40€!Με 40€ έπρεπε να απαιτήσεις γυμνό τσιμπο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1