Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά από πολυ καιρό απουσίας είπα την Κυριακή να πάω στο Red Diamond όπου γύρισε η Αντριάνα. Αλλιώς την θυμόμουνα και αλλιώς την βρήκα .αφου βγήκε κεφάτη και χαμόγελο και είπε γεια σου μωρό έδωσα το παράβολο των 60ευρο για 69 και μπήκα . Δεν περίμενα και πολυ αφού δεν υπήρχε άλλος συναγωνιστής . Ήρθε και ξεκινήσαμε το παιχνίδι.εχω να πω πολλα αρνητικά , δεν ειναι ίδια όπως στις καλές , το σώμα της πολυ χαλαρό και το πρόσωπο πολυ σπασμένο που δεν φαίνεται καλα στο σαλόνι ,έχει γεμιςει και πολλές ραγάδες στα μπούτια.τι να σας πω μόλις ξεκίνησε την πίπα και γύρισε για 69 έβαλε το σκουφάκι και ήθελε να με πετάξει γρήγορα έξω πιάνοντας τα αρχιδια και τα ζουλούσε και η συμπεριφορά της άλλαξε μόλις κατάλαβε ότι δεν μπορώ να τελειώσω είπε ότι εχω ακόμα 5 λεπτά .δυστυχος δεν τελιωσα και έφυγα πικραμένος για τα εξήντα ευρουδάκια μου.μαλλον ήρθε παλι να πάρει λεφτά και να φύγει Ισπανία ,καλύτερα να καθόταν εκεί που ήταν , γιατί λεφτά για πέταμα δεν έχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, azazel, deportivistas21

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2016
Ρε φιλε εισαι με τα καλα σου????Σε κοροιδεψε και δεν τελιωσες και εφυγες χωρις να απαιτησεις τα λεφτα σου.Επειδη εχω παω 2 φορες με την αντριανα και καταλαβα οτι τα λεφτα ειναι πανω απο ολα για αυτην,
την δευτερη φορα ειμουν πολυ αγριος και απαιτητικος απεναντι της οταν πηγε να μου κανει τετοια κολπα και μολις την ουρλιαξα τα λεφτα μου μωρη καριολα και δεν μασαω χριστο,τουμπεκιαστηκε και την πηδηξα αγρια και και την εβρισα στο τελος,αυτην και την τσατσα και δεν ξαναπατησα.την μαυρισα και στο σαιτ και τελος.Μην πιανεστε κοροιδα συναθλητες,να απαιτητε τα λεφτα σας αν σας κοροιδευει το κρεας.μην μασατε,χεζονται και οι νταβαδες αν γινονται τετοια,δεν τους συμφερει να γινεται τσαμπουκας,Υπαρχει και το σαιτ για να πληροφορουνται οι συναγωνιστες ποιες αξιζουν και ποιες οχι.Τα παρταλια που κοροιδευουν μακρια.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1