Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352473
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Δεύτερη φορά με την Έμιλυ, δυστηχώς χειρότερη από την πρώτη. Ξαναπήγα παρά την προηγούμενη μέτρια εμπειρία μου μαζί της, γιατί η κοπέλα αυτή έχει κορμάρα από τις καλύτερες που βρίσκεις σε μπουρδέλο η στούντιο. Μου κουνήθηκε στο σαλόνι, και αποφάσισα να περάσω και μάλιστα δίνοντας ολόκληρο το αντίτιμο του απλού προγράμματος(50ευρώ) , δεν το παζάρεψα να ρίξω την τιμή στα 40 όπως συνηθίζω, ελπίζοντας πως έτσι θα δεχτώ καλύτερη ‘’εξυπηρέτηση’’ από την κοπέλα. Εις μάτην! Διαψεύστηκα οικτρά! Φαίνεται πως όσο πιο εύκολα δίνεις το χρήμα στα ‘’κορίτσια’’ τόσο λιγότερο το εκτιμούν.
Καταρχάς, με το που μπήκε στο δωμάτιο άρχισε να με ρωτάει η κουτοπόνηρη, αν θέλω και τη ‘’φίλη’’ της μαζί, την άλλη κοπέλα που ήταν στη βάρδια μια μαυρομάλλα λευκόδερμη νταρντάνα. Της απάντησα ευγενικά πως μου αρκεί αυτή, αλλά αυτή αντί να κολακευτεί, άρχισε τα παζάρια ρωτώντας με πόσα λέφτα έχω για έρθει και η άλληMoney Mouth Της απάντησα πως έχω μόνο είκοσι, δεν τη συνέφερε και έτσι οι ερωτοπραξίες ξεκίνησαν. Όχι και πολλά προκατακτικά πίπα αν κατάλαβα καλά ξέρει να παίρνει, την ορχεολειχία την αποφεύγει. Στο σεξ είναι τούμπο γιατί σωματικά είναι ‘’ντούκι’’ αδύνατη αλλά πολύ σφιχτή, αλλά τι να το κάνεις αφού λειτουργεί σαν ρομπότ σεξομηχανή. Κάναμε σεξ σε τρεις στάσεις ανάποδο cowgirl, στα τέσσερα και ιεραποστολικό. Ήμουν μάλλον σε μέτρια μέρα, και αν και κάποια στιγμή είχα ικανοποιητική στύση, η ψυχρότητά της και η έλλειψη οικειότητας μου έριξαν το ηθικό, μαζί και τη στύση. Καθώς η ώρα πέρναγε η Έμιλυ προσπαθούσε νευρικά να με κάνει να χύσω. Την έστησα στα τέσσερα και πείραζα την κωλοτρυπίδα της ρίχνωντας της σκαμπίλια στον πολύ σφιχτό της κώλο. Εκεί κάτι πήγε να γίνει. Αλλά δυστηχώς η Έμιλυ δεν ήθελε να περιμένει και με το που άρχισαν τα κολπάκια με τη μουσική, ακριβώς στο δεκαπεντάλεπτο, μου λέει κυνικά πως δεν μπορεί να μείνει άλλο, εκτός αν πληρώσω έξτρα. Ξενερωμένος αρνήθηκα και της είπα να πάει στο καλό.Θυμός
Μια συμβουλή: Να διαπραγματεύεστε την τιμή σε αυτά τα στούντιο γιατί 50 ευρώ για 15 λεπτά σεξ αυστηρά με το χρονόμετρο είναι πάρα πολλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anestis_38, Ιανουάριος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2016
Τι εγινε ρε παιχτη; Χαλασε κ αυτη; δεν αμφισβητω αυτα που λες, αλλα κανενα 4αρι φορες που την πηρα, καλα περασα. Γενικα σε αυτη την αλυσιδα, εχουν δυνατο σαλοναρισμα κ στο δωματιο πεφτει φολα, την εχω πατησει κ εγω με αλλες στο παρελθον..
03 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε νομίζω να χάλασε η να εφτιαξε, παραμένει ότι ήταν πάντα, ψυχρή σεξομηχανή και ευρωαρπάχτραΜεγάλο χαμόγελο
Το αν περνας καλά μαζί της, εξαρτάται και από την φυσική/ψυχική σου κατάσταση όταν πας να συνευρεθείς μαζί τηςΧαμόγελο Εγώ ίσως εκβίασα λίγο τη συνεδρία.
Πάντως το σίγουρο είναι πως έχει κορμάρα, και είναι πειρασμός. Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν, τι να κάνουμεMoney Mouth 50 ευρώ για 15 λεπτά χρονομετρημένα είναι πολλά!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2