Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333076
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η μερα χθες ξεκινησε πολυ ασχημα απο το πρακτορειο προπο οπου ημουν με εναν χοντρο χρυσαυγιτη γνωστα αυτα τα ''Aτομα'' για το μηδενικο ΙQ να βριζει και να απηλει κατι τυπους εκει περα ...εφυγα γρηγορα λεγοντας ''που εμπλεξα παλι'' ...και για καλη μου τυχη πηγα στον φουρνο πιο κατω για ψωμι και η κοπελα που δουλευει εκει να φοραει μια σουπερ hot κοντη φουστιτσα ...ε δεν ηθελε και πολυ η φαση μετα απο αυτο δεν γινοταν να σωθει η κατασταση και κατηφορισα το απογευμα προς την γνωστη γειτονια να ξεδωσει ολο το νευρικο συστημα ....Η κυρια της εξυπηρετησης μου λεει εχουμε μια νεα κοπελα στη περιοχη Ινα 25 χρονων γυφτορουμανιτσα απο το Μπρασοφ ....ετσι οπως την ειδα μου αρεσε το μωρο και μπηκα αμεσως δινοντας τα 40Ε αφου ημουν ηδη πολυ καυλωμενος ..προκειται λοιπον για μια κοπελα μετριου υψους σκουρο δερμα βυζια λιγο περιεργα και με κωλαρα φοβερη για να την χαιρεσαι συνεχομενα χωρις ελεος ...μολις μπηκε στο δωματιο το μωρο αρχισε τα κολπα ηρθε απο μπροστα μου και ετριβε την κωλαρα της στο ηδη ανορθωμενο εργαλειο χωρις να βγαλει ακομα το κορμακι της ...αρχιζει την πιπα ελληνικα δεν μιλαει καθολου λεξεις μονο στο αγγλικα λεγαμε ...οπως "you 're very hot baby " you make me cum" και τετοια....εδειχνε να γουσταρει με λιγα λογια δεν εβγαζε ενεργεια οτι κανει απλα την δουλεια της αλλα θελει και ευχαριστηση .. ...Την βαζω απο κατω αρχικα βλεποντας και την καυλοφατσα την και αρχιζω πολυ γρηγορο ρυθμο να την γαμαω και να πεφτω κατα πανω της να της δινω φιλακια εκτος απο το στομα αφου τα αρνιοταν ευγενικα ...υστερα απο πανω να κουνιοταν απο πανω μου και να φιλαω τα βυζια αλλα λογω μεγαλης καυλας που ειχα το τελος ηρθε κανα 2λεπτο νωριτερα απο το κανονικο ...σαν σωματοτυπο επηδει ειναι η πρωτη κριτικη θα σας θυμησει λιγο την milf monika καμμια 20ρια χρονια μικροτερη με πολυ καυλωτικη φατσουλα ...με λιγα λογια την δοκιμασαμε και αυτην ετσι απλα ...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού