Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ξανα στο μωρακι την Ιζαμπελλινα μου!Κουλ
Στο σαλοναρισμα το μωρο ,μολις με ειδε πηρε τα πανω του!Γλώσσα
Μπηκα με 80€ για 2 φορες..(Έρωτας)
Ερχεται μετα απο λιγο το μωρο και με το που μπαινει την σηκωνω με τα χερια μου σαν αγκαλια,αυτη εχει δεσει τα ποδια της στα κωλομερια μου και μου λεει " μου αρεσεις πολυ! Πολυ! Πολυ"
Εγω nepanymaou..που ειναι η κωδικη μας λεξη αναμεσα μας και ξετρελαινεται οταν της το λεω!Έρωτας
Παμε στα περαιτερω ,οπου εκει τα δωσαμε ολα με το μωρο.Με φιλια και εντονα χουφτωματα εκατερωθεν!Γλώσσα Πιπα με λιγα γλειψιματακια και αρκετο χερι που μπορω να πω πως μου αρεσε!Εμμμμ
Μετα απο λιγο ειχαμε την σταση cowgirl προς εμενα.. Που με κοτουσε τοσο εντονα μες τα ματια και εγω την επιανα τα κωλομερια και επιφανειακα την πισω τρυπουλα της!Μεγάλο χαμόγελο και τελειωσα μετα απο λιγο.
Πρωτου ξεκινησει ο 2 γυρος...μιλουσαμε για τα μερη του σωματος!Μεγάλο χαμόγελο Μου τα ελεγε ολα στα ελληνικα και εγω την επιβεβαιωνα οτι τα λεει σωστα και μετα για να μου μαθει κατι και εμενα μου τα ελεγε στα ουκρανικα (Προσκύνημα,)
Την ξεκινησα με ρομαντικο μασαζακι ..που ειχε και φιλια ενδοιαμεσα που κατεληξαν μεχρι τις γαμπες της!Ναι!
Φοβερα επιφωνηματα γι αυτα που της εκανα!Έρωτας
Πιπα στα ορθια του κρεβατιου..Ναι! και ανελεητο γαμησι σε ιεραποστολικη φαση με τα ποδαρακια της να τα κραταω ενωμενα και να κοιτανε τον ουρανο!Γλώσσα εδω την τελειωσα ,γιατι καναμε μια σταση relax για το μωρο. Με φιλακια στο λαιμο της για να ξαναγκαβλωσει ,ωσπου μας καβαλησε και παλι σε σταση cowgirl ! Εδωσα γρηγορο τεμπο και το μωρο αναστεναζε ..ετσι οπως κουνιοντουσαν τα βυζακια της συνεχεια τα ρουφαγα!Γλώσσα Ιδρωσαμε πολυ ετσι... Και την εστησα στα τεσσερα για να μας τα παρει πλεον ολα το μωρο!Ναι! Αφου περασαμε special με το μωρο ...της ειπα εισαι very good!
- Εσυ very good (Έρωτας)
Της ειπα τοτε την θεικη ατακα του Κωστα Βουτσα " εχω και viber παμε μια βολτα "Μεγάλο χαμόγελο
Το πιασε το viber το αλλο δεν το καταλαβε και ειπε Nepanymaou (Έρωτας...Ναι!)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter, azazel και 10 άλλα μέλη