Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352473
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και κάπως καθυστερημένα θα γράψω μια κριτική για την Αλέξια, μια κοπέλα για την οποία κατά κύριο λόγο μόνο αρνητικές κριτικές υπάρχουν. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ψιλή (δεν υπολογίζω τα ψιλοτάκουνα), σχετικά αδύνατη, με μαλλάκι μέχρι τον ώμο.
Η τσατσά ευγένεστατη. Βάζει την κασέτα και αρχίζει το σχετικό παραμύθι με τις τιμές... Πήρα των 60 ευρώ. Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη στιγμή. Η τηλεόραση έπαιζε αισθησιακές ταινίες (καθόλου άσχημες).
Κάποια στιγμή μπαίνει ο επίγειος άγγελος. Από κοντά την βρίσκω ακόμα πιο γλυκιά κοπέλα. Αφού συζητήσαμε, άρχισε τα σχετικά. Πίπα τέλεια! Αργή, βασανιστική, βαθειά και απολαυστική. Αφού κινδύνευσα να τελειώσω μου λέει να πάω από πάνω της. Τέλεια αίσθηση. Δεν μου χρειάστηκε πολύ και τελείωσα.Τα χουφτώματα ήταν ελεύθερα, βέβαια με το μαλακό.
Ο χώρος, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζουν από δω μέσα, ήταν καθαρός και περιποιημένος. Όσο για το parking δεν υπάρχει πρόβλημα όταν πας περπατώντας.
Ήταν τέλεια και υπολογίζω να ξαναπεράσω σύντομα. Αλέξια σου έρχομαι!
Η τσατσά ευγένεστατη. Βάζει την κασέτα και αρχίζει το σχετικό παραμύθι με τις τιμές... Πήρα των 60 ευρώ. Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω τη στιγμή. Η τηλεόραση έπαιζε αισθησιακές ταινίες (καθόλου άσχημες).
Κάποια στιγμή μπαίνει ο επίγειος άγγελος. Από κοντά την βρίσκω ακόμα πιο γλυκιά κοπέλα. Αφού συζητήσαμε, άρχισε τα σχετικά. Πίπα τέλεια! Αργή, βασανιστική, βαθειά και απολαυστική. Αφού κινδύνευσα να τελειώσω μου λέει να πάω από πάνω της. Τέλεια αίσθηση. Δεν μου χρειάστηκε πολύ και τελείωσα.Τα χουφτώματα ήταν ελεύθερα, βέβαια με το μαλακό.
Ο χώρος, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζουν από δω μέσα, ήταν καθαρός και περιποιημένος. Όσο για το parking δεν υπάρχει πρόβλημα όταν πας περπατώντας.
Ήταν τέλεια και υπολογίζω να ξαναπεράσω σύντομα. Αλέξια σου έρχομαι!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού