Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου.
Νεο μωρο η Βερονικα απο Ουκρανια.
Το μελος Μπουξος μ'ενημερωσε οτι ειναι καλο το μωρο στο κρεβατι,εδω μπορω να πω οτι απο τις 10 που μου εχει πει εχει πετυχει τις 2-3,καλο ποσοστο Μεγάλο χαμόγελο
Ο Μπουξος που λετε εχει βαλει 8 στην κοπελα,δεν μπορω να καταλαβω το λογο,ουτε κανενα θεομουνο ειναι,ουτε κανει το τοπ κρεβατι,τα βυζακια της ειναι μικρα 1-1,5 νουμερο αλλα μολις θα βγει το σουτιεν βλεπεις οτι ειναι νερουλα και εχουν ραγαδες στο πλαι Κεφάλι σε τοίχο! ειπαμε νεα κοπελα ε? Χμμμ;
Εβαλε 10 στις υπηρεσιες της κοπελας και στη σχεση αποδοσης τιμης!!!
Και παμε τωρα στη δικη μου κριτικη Εμμμμ
Η κοπελα κανει καλουτσικη πιπα μπορω να πω,το στοματακι της το ειχε πλυνει με λιστεριν πριν γιατι πριν την πιπα πηρα αρκετα γλωσσοφιλα.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω,στο πενταλεπτο οπου την εκανα μια δυνατη αρχη με γρηγορο καρφωμα,το κοριτσι εχυσε και ετρεμαν τα ποδαρακια του Έρωτας
Την αφησα περιπου ενα λεπτο να ηρεμησει και μου πεταει το θεεικο(εδω να πω οτι δεν ξερει ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα!!!)φινις-προγκραμ!!!
Αντε βγαλε ακρη τωρα Χμμμ;
Τη λεω ξερω οτι τελειωσες τι προγραμμα μου λες?
Ξανα αυτη φινις-προγκραμ
Ηθελε να μου πει οτι πρεπει να τελειωσω γιατι εχει προγραμμα με τον επομενο Μαλακία και καπου εκει λεω απο μεσα μου,ρε πουστη μου εγω πληρωσα για να τελειωσω εγω οχι για να τελειωσει αυτη Χμμμ;
Απαραδεκτο!!!
Μου την καρφωσε και λεω για να μη φαω φολα μιας και παει καλα το εργο μεχρι τωρα κοιτα να τελειωνεις και καντην.
Την εβαλα απο κατω και τελειωσα στο τσακ μπαμ. Ντροπή
Καλο το μικρο αλλα καποιος πρεπει να του πει οτι για τα 40ε εμεις δουλευουμε 1 ισως και 2 μερες!!!

Υ.Γ Εσεις με τις βιλες,γαμιεστε απο τον κωλο!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Υπηρεσίες
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, FILOXENOUMENOS, scorpiosstelios και 4 άλλα μέλη

Σχόλια