Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Οι φωτος ηταν το καλεσμα για εμενα. Πηγα και την ειδα απο κοντα, ειναι πιπινι, κοντουλα γυρω στο 1,60, λεπτουλα αλλα αγυμναστη, με προσωπακι καθημερινο αλλα μου αρεσε, μικρα στητα βυζακια, ωραιο κωλαρακι, ποδια οκ αλλα αξυριστα και πολυ μακρυ μαυρο μαλλι!
Με το που πηγα παρουσιαστηκε και την παρρειγγηλα. Μπηκα στο δωματιο να πληρωσω κι εκεινη την ωρα εβγαινε η Τζουντι απο διπλα, την οποια η υπηρεσια μου εμπασε μεσα στο δωματιο και μου ειπε αν την προτιμουσα. Καλη-χρυση φανηκε η κοπελα και με πολυ καλη διαθεση, αλλα εγω ηθελα την αλλη που ηταν στο στυλ μου. Απλα το αναφερω γιατι μου φανηκε παραξενο που με ρωτησε 2-3 φορες με ποια θα περασω τη στιγμη που ειχα δει μονο τη Ζλατα και ειχα πει οτι θελω να περασω μαζι της.
Υστερα απο περιπου 15', ενω δεν ειχε πελατη, σκαει το πιτσιρικι. Ερχεται με τη μια πανω μου και μου δινει φιλακι. Λεω, καλα μπηκε. Με ρωταει πως το θελω κτλ, τα λεμε λιγο κι αρχιζουμε με ποδολαγνεια. Ειχε κατι φλεβιτσες αλλα δυστυχως η αξυρισια ηταν εμφανης. Ωραιες γαμπουλες χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο, τις γαμησα κιολας λιγο βαζοντας τον πουτσο μου αναμεσα οπως στεκοταν ορθια. Ειχα πολυ καλη στυση, οποτε εβαλε το στραπ. Μετα δαχτυλακι, και γλυψιμο αρχιδιων. Παρακατω δεν πηγαινε. Μου τον επαιζε λιγο, εβαλε και κρεμα και μπηκε με το στραπ. Στα ισια, μπηκε πολυ ανετα και εδινε. Μετα γυρισαμε αλλες 2-3 στασεις με μεγαλη ανεση, καπου στο ενδιαμεσο επαιζε και ποδολαγνεια. Σε μια φαση την ανεβασα ορθια κι εγλυφα πατουσιτσα. Αφρατη και ωραια, αν και μικρη. Ειδε οτι γουσταρα και χωρις να μιλαει επαιζε με το ποδι της στο προσωπο μου, οποτε υστερα απο λιγο ηρθε το τελος. Με βοηθησε να σκουπιστω κι εφυγε πολυ γοργα, αφου ειχε πελατες και σαλονι γεματο...
Γενικα δεν πολυμιλαγε, αν και τα ελληνικα τα εχει μια χαρα. Απο Τσεχια ειναι, κατω των 25.
Ο χωρος ως γνωστον ειναι κορυφαιος, τεραστια δωματια, μπηκα σε ενα με τουαλετα, ειχε διαφορα ωραια επιπλα και ο ενας τοιχος ηταν ολος καθρεφτης.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2016
Όνομα κοπέλας
Zlata
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
285
Likes:
4.599
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού