Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μία ματιά της φτάνει για να μπεις!Κουλ
Εμφάνιση κοπέλας μαυρομαλα με πιασιματα ,καλουτσικα βυζακια προς 2αρια και ένα πρόσωπο που σου βγάζει κάτι που για μένα είναι(Έρωτας)...
Από την Ουκρανία το μωρό και όπως μου είπε είναι 25χρονων.Γλώσσα
Φορούσε κόκκινο σετ εσωρούχων! Μπήκα με το απλό των 40€.
Εισέρχεται το μωρό με τρόπο παιχνιδιάρικο ... έντονο βλέμμα προς εμένα και ή γλωσσιτσα της να γλείφει τα χείλια της!Ναι! Την γνωρίζω και μόνο αυτό ..όλα πήγαν αυτόματα λόγω χημείας και ας έμεινα κάποιες χρόνιες!(Μεγάλο χαμόγελο)
Μου ξεκίνησε στριπτίζ και εγώ κατά διαστήματα την μπαλαμουτιαζα έντονα.Προσκύνημα Σταματουσα για λίγο και ξεκινούσε πάλι το στριπτίζ!Προσκύνημα Υπήρχε πάθος φοβερό ανάμεσα μας ! Πέσανε και κάτι ρομαντικά φιλάκια σε λαιμό και χείλη που με απογειωσαν!Έρωτας Με χαμουρευτηκε κι αυτή έντονα ,όταν εβγαλα το εσώρουχό μου...Έρωτας Πιπα δεν την άφησα και πολλά να κάνει , γιατί θα είχαμε εκπυρσοκρότηση!Ναι! Την ξαπλωνω και της ξεκίνησα τα δικά μου μυστικά!(Έρωτας) σε λαιμό και αφαλλους..πήγα να την γλειψω λίγο αφού πήρα μία ροφηξια από τα μουνοχειλακια της,τελικα δεν με άφησε . Έτσι όπως ήταν στημένη για ιεραποστολικό ..της τον εχωσα δυνατά και το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο!Ναι! Μεγα πάθος από το μωρό με πολλά Έρωτας και να μου κρατάει συνέχεια τα κωλομερια.Προσκύνημα Εβγαζε φοβερές φωνουλες που με τελείωσαν... Έλα όμως που ήθελε να συνεχίσω για να τελειώσει κι αυτή.Προσκύνημα Επρεπε να πέσω νοκ άουτ για να βγω από μέσα της!Ναι!
Το μόνο που της είπα είναι " εγώ again με εσένα"!Έρωτας

Χαμόγελασε και μου είπε δες το σάιτ !
- Α! Ladies την λέω(Μεγάλο χαμόγελο)χαχχα

Βερόνικα αν και μου ειπες ότι είσαι από το Κιεβο! Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι από ποιον πλανητη κατεβηκες? ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2016
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, scorpiosstelios, STAVROS6969 και 3 άλλα μέλη