Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163075
Γενική βαθμολογία

3.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Διάβασα στο Φόρουμ μια κριτική για τη Φλωρίτα. Διάβασα και την κριτική από κάτω. Εγώ πήγα ένα βραδάκι, μετά από καιρό αποχής στα τρίδυμα και όπως την είδα μικροκαμωμένη είπα να περάσω με το απλό των 30. Αρκετές φορές έχουμε καεί, όποτε σε τέτοιους καιρούς δεν είναι για κασκαντεριλίκια. Όταν πέρασα, ήξερα απλά ότι είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα και δεν είχα υποψιαστεί ότι ήταν η Φλωρίτα. Αν ήξερα ότι είναι η Φλωρίτα ΙΣΩΣ και να είχα δοκιμάσει μεγαλύτερο πρόγραμμα να δω αν θα είχε διαφορά..

Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο. Την περιμένω όρθιος και φορώντας το tshirt.

Μπαίνει στο δωμάτιο και τρέχει στο κρεβάτι.
-Ελα εδώ.
-οχι.
-ελα εδω.
-Για το κρεβάτι είμαι μόνο. Τίποτα άλλο
-Βγάλε μου την μπλούζα.
-Να την βγάλεις μόνος σου. Ξεκινάει λοιπόν να μ περνάει το προφυλακτικό κάλτσα με το εργαλείο να μην είναι σε στύση (και χωρίς να έχω ξεντυθεί. Ξεκινάει μια ανούσια πίπα. Πάω να χαϊδέψω το στήθος πλάκα.. Βάζει το χέρι της κ με απωθεί..

Κάπου εκεί τα πήρα και λέω κομμένες οι μαλακίες. Όπως είσαι σήκω φύγε και τα λεφτά πίσω. Η τσατσά προσπαθούσε να το σώσει λέγοντας και ο άλλος που μπήκε τώρα απο φίλο του άκουσε κ ήρθε. Πολύ καλή η κοπέλα. Τα χρήματα όπως τα πήρε από τον άλλο 20ευρω και 2 πεντάευρα τα έδωσε σε εμένα.
Λέω τι χρήματα πήρε σε περίπτωση που διαβάσει και αυτός την κριτική. Σίγουρα θα ήθελα την γνώμη του για το τι έγινε σε αυτόν..

Όταν βγήκα έξω της είπα τι έκανε και ρώτησα πως την λένε έκλεισε την πόρτα και το βούλωσε..

Κάτι διάβασα για το πλήρες πρόγραμμα και ότι είναι καλή και να τη δοκιμάσουμε στο φόρουμ.. Αντε το ξινή να το προσπεράσω. Το κομοδίνο να το προσπεράσω. Ολα τα παραπάνω μαζί όμως δύσκολα.
Μαύρο στη Φλωρίτα και μακριά να μην την πατήσετε και εσείς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φλωρίτα
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Veros, kleovoulos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού