Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 67 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από από 1 χρόνο ξανά στην Έλενα από την Ρουμανία!Κουλ
Ακούστηκαν διάφορα προς τις αποδόσεις της....δεν με πτόησε όμως ,γιατί το μωρό το θυμάμαι μέσα να τα δίνει όλα!Γλώσσα Και όσες φορές δεν μπήκα ,πάντα ήμουν ένα κλικ ώστε να μπω!Ντροπή
Το δωματιακι κλασικό δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο ,αν και καινούργιο στουντιο ! Μπορεί και να βαλαν τα ίδια πράγματα από τα στούντιο που κλείσανε στην Ανδρέου Γεωργίου όλα τζάμπα! (Μεγάλο χαμόγελο)
Πήρα το απλό των 30€!
Εισέρχεται το μωρό μέσα ,κατευθείαν εγώ Χρόνια πολλά για το Πασχα και μερικά φιλακια στο λαιμό.Έρωτας Το μωρό κατευθείαν χαμογέλασε πονηρα και απόρησε....Εκεί λέω από μέσα μου κάνεις δεν την είπε μέχρι τώρα ένα χρόνια πολλά.(Χμμμ;) ρε σεις έλεος!(Μεγάλο χαμόγελο)
Την μπαλαμουτιασα έντονα και την έλεγα παράλληλα Κοπλιμέντα για το άρωμα της και τα μάτια της.Έρωτας Της ρουφουσα τις βυζαρες της έντονα και ξεκίνησε να μου κάνει τα ίδια!Ναι!
Την ώρα που έσκυψε για να πάρει το προφυλακτικό,για να μου το φορέσει ..της περιποιηθηκετο κκωλαρακι με κάτι ρουφήχτα φιλάκια.Γλώσσα Πίπα βαθιά χωρίς χέρια ,που εβαζα εγώ τα δάχτυλα μου στην μουναρα της.(Γλώσσα) Δεν είναι το δυνατό της σημείο.Γερο-μύστης Βλέπει πως με έχει κάνει Τούρμπο και με καβαλάει στάση cowgirl προς εμένα τελείως καθισμένη και να κουνιεται για αρχή χαλαρά πέρα δωθε ...
Ήθελε όμως να γουσταρει πιο πολύ και από μόνη της φέρνει τα πόδια της μπροστά και σηκωμένα ..έκανε κάτι βαθια καθίσματα ολα τα λεφτά!Ναι! Την πιάνω από τα καπούλια της και αρχινισα να αυξάνω την ένταση και το μωρό στον ήχο του σφυροκοπήματος ,έβγαζε μικρες παθιαρικες φωνουλες!Προσκύνημα
Τελειώσαμε έτσι έντονα ...της έδωσα και μερικά ρουφηγματα στα βυζακια παλι και τα είπαμε για λιγο!
Την χαιρέτησα με φιλάκια στο λαιμό και ανταποκρίθηκε κι αυτή!Έρωτας

Ο τίτλος της κριτικής βγαίνει από ένα γυφτικο καψουροτραγουδο του Αντωνη Καρδαμιλη!Κουλ
" Ματια μου ομορφα..
Ματια μου μαγεμενα...
Μαζι σου εγω θα ζω..ζωή παραδεισένια"!Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2016
Όνομα κοπέλας
Έλενα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι: