Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 144 10
Sex Studio 330556
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μ.Τεταρτη και αρχιζω και κολαζομαι, αγιες μερες που 'ναι! Ριχνω μια ματια στα αγαπημενα μου στουντιο και ολα τα κοριτσια που θελω ειτε λοιπουν ειτε ειχαν πρωινη βαρδια, οπου δουλευα. Ολες εκτος απο μια, τη Μαρινα, την οποια μηνες προσπαθω να πετυχω αλλα ποτε δεν βολευαν οι ωρες. Ηταν η μερα μου λοιπον!!!
Ξαφνικα μου μπαινει ιδεα για call girl και αρχιζω να ψαχνω τι υπαρχει διαθεσιμο, βρισκω ενα μικρο και το κλεινω στο Prive, 80αρι για 80 λεπτα...με τις 2 πρωτες εφυγαν τα χοντρα ομως δεν ειχα χορτασει! Βγαινω για να φαω κατι και συνανταω φιλαρακι που μολις ειχε βγει απο τη Μαρινα...μου μπαινουν ιδεες! Δεν ειχα προλαβει να τελειωσω το φαγητο μου και μονο απο τα σχολια του φιλου μου εχω πεισει τον εαυτο μου οτι αυτη η βαρδια της Μαρινας δεν θα παει χαμενη!!!

Ωρα 00:00 εισοδος στο στουντιο, προφανως και ειχε πελατη...ενημερωνομαι απο την ευγενικη υπηρεσια για την αναμονη και μου προσφερει αναψυκτικο. 00:15 εισοδος στο δωματιο, καθαρο με ολα απαραιτητα στη θεση τους. Μπανακι κ αναμονη για το κοριτσι. 00:30 ηρθε κοπελαρα μεσα και αφου γινονται οι πρωτες συστασεις και πεφτουν τα πρωτα φιλια μπαινει για μπανακι.
Βγαινει με τρελη διαθεση για κουβεντα, αγκαλιες, φιλια και λοιπα...πανω στην κουβεντα αναφερθηκε και ο μπουφος "αγαπη μονο" με τον οποιο επεσε πολυ γελιο!!!

Ο παγος ειχε σπασει για τα καλα και τα φιλια της σε συνδυασμο με τη καυλοφατσα της με ειχαν κανει τουρμπο! Επειτα απο πιπα υψηλου επιπεδου τη βαζω σε 69 οπου τρελαινομαι καθως της καυλωνω τη μουναρα της, σε τετοιο σημειο που απο τη καυλα της μου τον επαιρνε ακομα καλυτερη πιπα και παραλιγο να εχω ατυχημα. Τη σταματαω, τη ξαπλωνω ανασκελα και συνεχιζω το γλυφομουνι με σταδιακα χτυπηματα του πουτσου μου πανω στα μουνοχειλα της...πολυ καυλα η γκομενα! Περασμα σκουφου και ανεβαινει πανω μου οπου δειχνει να το απολαμβανει ολο μεσα της μεχρι που ξαπλωνει πανω μου και αναλαμβανω εγω τα ηνια σε πολυ γρηγορους ρυθμους. Της αρεσει τοσο πολυ που μολις σταματαω να παρω μια ανασα συνεχιζει αυτη, απολυτη καυλα!!!

Περναμε σε 2ο γυρο πιπας καθως μου αρεσει αυτου του ειδους το διαλλειμα, συνεχεια στα 4...δεν υπαρχει τπτ καλυτερο μαγκες μου απο αυτη την αισθηση, δεν περιγραφω αλλο!!! Να τη γαμαω, να τον βγαζω και να φτυνω τη μουναρα της, πουτσοσκαμπιλα στα μουνοχειλα της και ξανα μεσα με δυναμη....

Τελευταια σταση ιεραποστολικο οπου δεν σε αφηνει να σταματησεις να τη καρφωνεις!!! Το τελειωμα ηρθε επειτα απο μινι πιπα και γλειψιμο αρχιδιων πανω στις βυζαρες της!!!

Ειχα διαβασει τις απειρες κριτικες που υπαρχουν αλλα ηταν καλυτερο απ' οτι περιμενα!!!

Αναφορικα με το κοριτσι ειναι οτι βλεπετε στις φωτο, απιστευτα γλυκια και σκυλα ταυτοχρονα...με λιγα λογια, το 'χει!!! Επισης πολυ σημαντικο, δεν ακουσα τη λεξη οχι ουτε μια φορα απο το στομα της, εκανε οτι της ζητησα! Συνολικα εκατσε 45-50 λεπτα χωρις να παραπονεθει παρολο που ειχα παρει φουλ προγραμμα των 100 (30 λεπτα).

Καυλα μου τα λεμε μετα το Πασχα, αρκετα κολαστηκαμε αγιες μερες!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα Σέρβα
Santiago7
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
188
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Υπουργός83, Borgia21, LanciaRallye037 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2016
Με καυλωσες Σαντιαγκο Μπερναμπεου με την καυλοπεριγραφη σου. Γλωσσιδια στο απλο των € 50 λες να δινει ? Εγω πηγα λιγο πιο περα στη θεια τη Λαουρα. Ταινια του μακαριτη του Αγγελοπουλου γυρισα ο καυλιαρης. Με 50 €υραιους εκατσα ουτε και εγω δεν ξερω ποσο.
30 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Υπουργε μου χαιρομαι που σ αρεσε η περιγραφη!!! Καπέλο

Τη θεια Λαουρα δεν την εχω δοκιμασει αν κ το θελω καιρο τωρα, ισως την επισκεφτω στο προσεχες διαστημα! Λενε οτι αξιζει...

Οσο για τη Μαρινα δεν ξερω αν θα πεσουν γλωσσιδια στα 50€, σιγουρα ομως δεν θα το κλαψεις το 50αρι! Τουλαχιστον οι δικες μου εμπειριες ειναι σουπερ!!!
02 Μαΐου, 2016
Πολύ καλό το μωρό.Το μετανοιωσα που δεν την είχα συναντήσει νωρίτερα.
05 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χαιρομαι που βοηθησα με τη κριτικη μου! ;)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4