Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 237 10
Sex Studio
189018
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πέρασμα με την Μόνικα η οποία είναι ή Κριστιν οπως λεγόταν πριν 1 μήνα!
Στο σαλοναρισμα εμφανίζεται το μωρο με τις βυζαρες του φορά παρτίδα και με μία μίνι φουστιτσα! Λέω εδώ είμαστε..
Εισέρχομαι στο δωμάτιο με το απλό των 30€ για δοκιμασμα!
Μετά από λίγο σκάει το μωρό με πολλή θετική ενέργεια! Μου θύμισε έντονα στο πρόσωπο την Ευαγγελία Αραβανη () κι ας έχει το μαλλί αγορε προς καρρέ και ξανθιά απόχρωση! Έχει και το μισό της γεμάτο ταττου με λουλούδια και πεταλούδες και την λέω σου παει!
- Μου λέει : θα κάνω και το άλλο μου μισό και χχαχχαχα.
Μιλάει καλα τα ελληνικά παρόλο που είναι από την Ολλανδία!
Μου είπε στην αρχή πώς είναι Χουανεζα!
- την λέω: Κουβανεζα εισαι καλέ?
- Όχι Αμστερνταμ!
Μάλλον δεν μπορούσε να πει την λέξη Ολλανδέζα!()
Είναι 26χρ. το μωρό και πάμε στο μπαλαμουτιασμα που με ξάπλωσε στο κρεβατι ,έβαλε και το μαξιλάρι στο κεφάλι μου και αρχινισε να μου τριβει τις βυζαρες στα μουτρα μου. Της τα ρουφουσα εντονα κα με πολλα κοιταγματα ! Ήρθε λίγο πιο πάνω και της έδωσα μερικά γλειψιματα στον αφαλο, ή οποία κοιλιά
της είναι το μοναδικό μείον ,γιατί έχει ραγαδες!
Μου βγάζει το μποξερακι και ξεκινάει μία πίπα με πολλή χέρι και λίγο δοντακι που με πονουσε κατά διαστήματα αλλά και μαρεζε. Την σταματάω της δίνω ένα φιλάκι στον λαιμό και μας καβαλάει ! Στάση cowgirl προς εμένα και κουνιόταν με τόση μαεστρία που λες εντάξει ξέρει να κάνει Sex! Παράλληλα έκανε κάτι εναλλαγες με τα πόδια και το μόνο που έκανα ήταν να την κοιταω έντονα και να ρουφαω τις βυζαρες της! Την αλλάζω στάση σε ιεραποστολικό όπου προσκυνησα
στην θέα του ελαφρούς αξυριστου μουνιου της! Την γαμουσα για αρχή χαλαρά και το μωρό να κανει σπαγγατο! Αυξησα τον ρυθμό και μου φέρνει από μόνη της τα πόδια της στου ώμους μου! Έπεσαν μερικά ρομαντικά με το άγριο σφυροκόπημα και τέλος!
Τα είπαμε λιγάκι για την πόλη και όλα very nice baby!
Μου είπε: Ευχαριστω Και αύριο εδώ θα μαι! Έλα.
Ξερει να κάνει sexxxx! Με φοβερές κινήσεις και πρωτοβουλιες που παίρνει από μόνη της και εσύ απλώς ακολουθας!
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε το όνομα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!
Στο σαλοναρισμα εμφανίζεται το μωρο με τις βυζαρες του φορά παρτίδα και με μία μίνι φουστιτσα! Λέω εδώ είμαστε..
Εισέρχομαι στο δωμάτιο με το απλό των 30€ για δοκιμασμα!
Μετά από λίγο σκάει το μωρό με πολλή θετική ενέργεια! Μου θύμισε έντονα στο πρόσωπο την Ευαγγελία Αραβανη () κι ας έχει το μαλλί αγορε προς καρρέ και ξανθιά απόχρωση! Έχει και το μισό της γεμάτο ταττου με λουλούδια και πεταλούδες και την λέω σου παει!
- Μου λέει : θα κάνω και το άλλο μου μισό και χχαχχαχα.
Μιλάει καλα τα ελληνικά παρόλο που είναι από την Ολλανδία!
Μου είπε στην αρχή πώς είναι Χουανεζα!
- την λέω: Κουβανεζα εισαι καλέ?
- Όχι Αμστερνταμ!
Μάλλον δεν μπορούσε να πει την λέξη Ολλανδέζα!()
Είναι 26χρ. το μωρό και πάμε στο μπαλαμουτιασμα που με ξάπλωσε στο κρεβατι ,έβαλε και το μαξιλάρι στο κεφάλι μου και αρχινισε να μου τριβει τις βυζαρες στα μουτρα μου. Της τα ρουφουσα εντονα κα με πολλα κοιταγματα ! Ήρθε λίγο πιο πάνω και της έδωσα μερικά γλειψιματα στον αφαλο, ή οποία κοιλιά
της είναι το μοναδικό μείον ,γιατί έχει ραγαδες!
Μου βγάζει το μποξερακι και ξεκινάει μία πίπα με πολλή χέρι και λίγο δοντακι που με πονουσε κατά διαστήματα αλλά και μαρεζε. Την σταματάω της δίνω ένα φιλάκι στον λαιμό και μας καβαλάει ! Στάση cowgirl προς εμένα και κουνιόταν με τόση μαεστρία που λες εντάξει ξέρει να κάνει Sex! Παράλληλα έκανε κάτι εναλλαγες με τα πόδια και το μόνο που έκανα ήταν να την κοιταω έντονα και να ρουφαω τις βυζαρες της! Την αλλάζω στάση σε ιεραποστολικό όπου προσκυνησα
στην θέα του ελαφρούς αξυριστου μουνιου της! Την γαμουσα για αρχή χαλαρά και το μωρό να κανει σπαγγατο! Αυξησα τον ρυθμό και μου φέρνει από μόνη της τα πόδια της στου ώμους μου! Έπεσαν μερικά ρομαντικά με το άγριο σφυροκόπημα και τέλος!
Τα είπαμε λιγάκι για την πόλη και όλα very nice baby!
Μου είπε: Ευχαριστω Και αύριο εδώ θα μαι! Έλα.
Ξερει να κάνει sexxxx! Με φοβερές κινήσεις και πρωτοβουλιες που παίρνει από μόνη της και εσύ απλώς ακολουθας!
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε το όνομα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2016
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2016
Αλλάζει όνομα με την ευκολία που αλλάζει εθνικότητα
F
FILOXENOUMENOS
20 Απριλίου, 2016
"Και αύριο εδώ θα μαι! Έλα." λέει χαχα θεά.
Menathor
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2