Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κάπως έτσι φαντάζομαι θα ήταν οι ιέρειες του έρωτα στα αρχαία (καλά) χρόνια !
Η γυναίκα δε παίζεται !
Ασκεί το λειτουργημα με κάβλα ατέλειωτη !
Κι όσο την έβλεπα να φτιάχνεται και να γουστάρει τόσο τρελλενόμουνα πιο πολύ !
Θα σας πώ μόνο οτι τη πήδησα σε 3-4 διαφορετικές στάσεις που καμμία άλλη φορά δεν έχω πηδηξει έτσι σε στούντια και ότι καμμία απο αυτες τις στάσεις δεν ήταν οι συνηθισμένες !
Παρά μόνο στο τέλος όταν στη κορύφωση της κάβλας μου-της, την είχα σε σχεδόν ιεραποστολικό αλλά με τα πόδια στον αέρα κάπου, να με τραβάει
δυνατά μέσα της με λύσσα !
Τέτοιες γυναίκες που τα δίνουν όλα, που γαμάνε με πάθος δεν τις βρίσκεις συχνά !
Μετά το πήδημα κουβέντα χαλαρή για κανα 10λεπτο και άντε τώρα να δοκιμάσεις να φας αλλού ! Γίνεται? ή πάντα θα μούρχεται στο μυαλό η απίθανη κουκλάρα και έχοντας την σα μέτρο σύγκρισης θα βάζω 4άρια και 5άρια σε όλες τις υπόλοιπες ?
Σημειώνω ότι ήταν η 3η φορά με τη συγκεκριμένη ΘΕΑ, και μπόρεσα να προλάβω να συμμετέχω για αρκετή ώρα, γιατί τις 2 προηγόύμενες είχα εκτοξέυσει το υγρό πυρ αμέσως με το που αλλάξαμε τη 1η στάση !
Νάσαι καλά κουκλάρα μου !
Η γυναίκα δε παίζεται !
Ασκεί το λειτουργημα με κάβλα ατέλειωτη !
Κι όσο την έβλεπα να φτιάχνεται και να γουστάρει τόσο τρελλενόμουνα πιο πολύ !
Θα σας πώ μόνο οτι τη πήδησα σε 3-4 διαφορετικές στάσεις που καμμία άλλη φορά δεν έχω πηδηξει έτσι σε στούντια και ότι καμμία απο αυτες τις στάσεις δεν ήταν οι συνηθισμένες !
Παρά μόνο στο τέλος όταν στη κορύφωση της κάβλας μου-της, την είχα σε σχεδόν ιεραποστολικό αλλά με τα πόδια στον αέρα κάπου, να με τραβάει
δυνατά μέσα της με λύσσα !
Τέτοιες γυναίκες που τα δίνουν όλα, που γαμάνε με πάθος δεν τις βρίσκεις συχνά !
Μετά το πήδημα κουβέντα χαλαρή για κανα 10λεπτο και άντε τώρα να δοκιμάσεις να φας αλλού ! Γίνεται? ή πάντα θα μούρχεται στο μυαλό η απίθανη κουκλάρα και έχοντας την σα μέτρο σύγκρισης θα βάζω 4άρια και 5άρια σε όλες τις υπόλοιπες ?
Σημειώνω ότι ήταν η 3η φορά με τη συγκεκριμένη ΘΕΑ, και μπόρεσα να προλάβω να συμμετέχω για αρκετή ώρα, γιατί τις 2 προηγόύμενες είχα εκτοξέυσει το υγρό πυρ αμέσως με το που αλλάξαμε τη 1η στάση !
Νάσαι καλά κουκλάρα μου !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού