Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την είχα προ πολλού στο νου μου και ήρθε η ώρα της για δοκιμασμα!Μεγάλο χαμόγελο
Μπήκα με το απλό των 40€! Εμφάνιση κοπέλας μία απλή κοπελίτσα της καθημερινότητας!Μεγάλο χαμόγελο
Ξανθο μαλλί ,μέτριο προσωπακι ,γύρω στο 1.60,λεπτή και πολύ μικρά βυζακια με πετάχτη ρωγα.
Εισέρχεται το μωρό στο δωμάτιο , χειραψία και φιλάκια στο λαιμουδακι της και να ξεκινάει τα ναζια της!Γλώσσα Την ρωταω από που είσαι?
Και μου είπε 3 χώρες " Βουλγαρία - Ουκρανια- Ελλάδα" Εμμμμ
Την λεω θα θελα να σουν από την Ουκρανία! Που είναι οι ομορφότερες από τις άλλες 2!Μεγάλο χαμόγελο
Στήνεται για προκαταρκτικά στα τέσσερα ! Πάω από πίσω της και μου έκανε κάτι αισθησιακά τριψιματα πάνω στο πουτσο μου που με ψιλογκαβλωνε...φορουσε και μαυρο στρινγακι το μωρο!Ναι!
Έτσι όπως τριβότανε εγώ της έπαιζα την μουναρα της πάνω από το βρακι της και μετά από λίγο μεσα
από το βρακι. Γουσταρε πολύ γιατί παράλληλα τα φιλάκια μου που της έδινα στην πλάτη,κωλομερια και λαιμό την άναψαν για τα καλά!Γλώσσα Μου λέει για να δω τι έχεις κι εσυ? ...Με ξαπλώνει και βρίσκομαι με το μισό μου σωμα έξω από το κρεβάτι ,σαν να μου έκανε πίπα μετά από banji- jabbing!Μεγάλο χαμόγελο
Καλή γκαβλωτικη πίπα χωρίς deepthroat αλλά με γλειψιματα και ρουφηγματα στα αρχίδια!Ναι!
Την στήνω σε ιεραποστολικό ξεκίνησε τα ναζια της πάλι της..με μερικά φιλακια στο λαιμό άντεξε το σκληρό και γρήγορο σφυροκόπημα!Γλώσσα την λέω: " Μας τελείωσες γρήγορα"
Πιάνει τον πουτσο μου και του δίνει μία σφαλιαριτσα!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Μου λέει: " Να τον μαλώσεις τον ήθελα πιο πολύ"Ναι!
Τα είπαμε λιγάκι και μου λέει θέλω να ξανάρθεις και μου δώσε ένα πεταχτο φιλί στα χείλη!Γλώσσα

Ίσως να ξαναπαω....Πάντως για τον Φούρναρη είναι το άλλο του μισό!Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Τζέσυ
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική