Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414883
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξαναγράφω μετά από πολλά χρόνια για τη Στεφανία πολύ απλά γιατί το αξίζει..Θεωρώ πως όλοι οι στουντιάκηδες που γουστάρουν ώριμες νταρντάνες γυναίκες την έχουν γνωρίσει από κοντά..Αν και τα τελευταία 2 χρόνια το χω ρίξει στα cg,η Στεφανία μαζί με ελάχιστες ακόμα γυναίκες παραμένουν στα στάνταρ μου όταν θέλω κάτι πιο γρήγορο και οικονομικό...Και για να μην πλατειάζω έτσι ώστε να μαθαίνουν και αυτοί που δεν ξέρουν πρόκειται για μια αρχοντογυναίκα εξ ανατολικού μπλοκ ετών περίπου 45 πλέον..Για τα χρόνια της πιστεύω ότι είναι αψεγάδιαστη...ναι μεν νταρντάνα,αλλά με πολύ σωστό κατανεμημένο βάρος..Υψος περίπου 1.75 ξυπόλυτη με πολύ μεγάλα και φυσικά βυζιά και ένα απαλό δέρμα που θυμίζει 25αρα..Στα του αγώνα κάνει τα πάντα εκτός πρωκτικού και ενίοτε μπορεί να σου βγάλει και gfe αλλά και pse κατάσταση ανάλογα με τις ορέξεις σου αλλά και με το τι τύπος είσαι..Ενα ίσως μεγάλο της προτέρημα είναι πως είναι ΠΑΝΤΑ πεντακάθαρη και μοσχομυριστή χωρίς να έχει υποπέσει πότε σε κανένα ατόπημα τις περίπου 25-30 φορές που έχω βρεθεί μαζί της σε ότι έχει να κάνει με τη καθαριότητα..Με λίγα λόγια η Στεφανία κατατάσσεται χωρίς ενδοιασμούς στις πιο αξιόλογες παρουσίες στον αγοραίο έρωτα τουλάχιστον τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολούμαι εγώ προσωπικά..Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των ώριμων γυναικών και σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν τις σωστές υπηρεσίες στη σωστή τιμή χωρίς να έχουν φόβο να κλάψουν τα λεφτά τους..Αυτά από εμένα..Καλά γαμήσια να χουμε..Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2016
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
astra85
Σπουδαίος
65
Πόντοι:
3.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 f104, jimy.m.