Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 167 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τζεσυ (ο μπαμπας απο Τσεχια Μαλακία η μαμα απο Βουλγαρια,εγω μενω αρκετα χρονια στο Ελλαντα Μαλακία )
1,5 ωρα αναμονη Μαλακία ο αλλος ο λακαμας πηρες προγραμμα με 2 εκτονωσεις
40ε το απλο για μενα Money Mouth
Αφου δε με πηρε ο υπνος απο την αναμονη στο δωματιο ειπα να γαμησω Ντροπή
Η κοπελα μινιον ξανθια με μικρο κωλαρακι,βυζι ΜΗΔΕΝ και ρογες σαν σταφυλια
Αφου μπηκε μεσα και εκανε ενα ντουζακι,ηρθε και ξεκινησε με αρχιδογλειψιμο Έρωτας
Περασμα καποτα και αεροπιπα σε πολυ χαλια βαθμο Κεφάλι σε τοίχο!
Φιλια δεν δινει,καλυτερα μπορω να πω γιατι το στομα της βρομαει τσιγαριλα Μαλακία
Πρωτη σταση με αυτην απο πανω,οπου ποιο πολυ προσπαθουσε να αποφυγει το γαμησι παρα να κατσει και να τον φαει Χμμμ;
Δευτερη σταση στα 4 οπου και εκει εκανε τα γνωστα πουτανιαρικα κολπα με το χερι να χαιδευει τα αρχιδια για να τελειωσεις γρηγορα
Τελευταια σταση με αυτην απο κατω οπου οταν εβαλα τα ποδια της στους ωμους μου,μου ειπε οτι ποναει και οτι τον εχω τεραστιο(οχι μεγαλο Χμμμ; )υπερβολες με λιγα λογια για να ξεμπερδευει γρηγορα Μαλακία
Αφου ειδα οτι δε θα τελειωσω με τιποτα την εβαλα ανασκελα να μου γλειφει τα αρχιδια και γω να τον παιζω,σε λιγο ηρθε το τελος οπου της γεμισα την κοιλια με χυσια...
Εκανα μπανακι και την εκανα τρεχοντας Money Mouth
Με λιγα λογια η Βουλγαρα ειναι μονο για αγαπουλιδες που θελουν να κανουν αγκαλιτσες και χαδακια,οχι για καποιους που θελουν να πανε να κανουν ενα νορμαλ η αγριο σεξ και να πιασουν τοπο τα λεφτα τους
Φυσικα και δε θα ξαναπερασω μαζι της Καπέλο

Υ.Γ ειναι και ριρικα(οποιος καταλαβε-καταλαβε)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2016
Όνομα κοπέλας
Τζεσυ
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, FILOXENOUMENOS και 10 άλλα μέλη