Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156753
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τζεσυ (ο μπαμπας απο Τσεχια η μαμα απο Βουλγαρια,εγω μενω αρκετα χρονια στο Ελλαντα )
1,5 ωρα αναμονη ο αλλος ο λακαμας πηρες προγραμμα με 2 εκτονωσεις
40ε το απλο για μενα
Αφου δε με πηρε ο υπνος απο την αναμονη στο δωματιο ειπα να γαμησω
Η κοπελα μινιον ξανθια με μικρο κωλαρακι,βυζι ΜΗΔΕΝ και ρογες σαν σταφυλια
Αφου μπηκε μεσα και εκανε ενα ντουζακι,ηρθε και ξεκινησε με αρχιδογλειψιμο
Περασμα καποτα και αεροπιπα σε πολυ χαλια βαθμο
Φιλια δεν δινει,καλυτερα μπορω να πω γιατι το στομα της βρομαει τσιγαριλα
Πρωτη σταση με αυτην απο πανω,οπου ποιο πολυ προσπαθουσε να αποφυγει το γαμησι παρα να κατσει και να τον φαει
Δευτερη σταση στα 4 οπου και εκει εκανε τα γνωστα πουτανιαρικα κολπα με το χερι να χαιδευει τα αρχιδια για να τελειωσεις γρηγορα
Τελευταια σταση με αυτην απο κατω οπου οταν εβαλα τα ποδια της στους ωμους μου,μου ειπε οτι ποναει και οτι τον εχω τεραστιο(οχι μεγαλο )υπερβολες με λιγα λογια για να ξεμπερδευει γρηγορα
Αφου ειδα οτι δε θα τελειωσω με τιποτα την εβαλα ανασκελα να μου γλειφει τα αρχιδια και γω να τον παιζω,σε λιγο ηρθε το τελος οπου της γεμισα την κοιλια με χυσια...
Εκανα μπανακι και την εκανα τρεχοντας
Με λιγα λογια η Βουλγαρα ειναι μονο για αγαπουλιδες που θελουν να κανουν αγκαλιτσες και χαδακια,οχι για καποιους που θελουν να πανε να κανουν ενα νορμαλ η αγριο σεξ και να πιασουν τοπο τα λεφτα τους
Φυσικα και δε θα ξαναπερασω μαζι της
Υ.Γ ειναι και ριρικα(οποιος καταλαβε-καταλαβε)
1,5 ωρα αναμονη ο αλλος ο λακαμας πηρες προγραμμα με 2 εκτονωσεις
40ε το απλο για μενα
Αφου δε με πηρε ο υπνος απο την αναμονη στο δωματιο ειπα να γαμησω
Η κοπελα μινιον ξανθια με μικρο κωλαρακι,βυζι ΜΗΔΕΝ και ρογες σαν σταφυλια
Αφου μπηκε μεσα και εκανε ενα ντουζακι,ηρθε και ξεκινησε με αρχιδογλειψιμο
Περασμα καποτα και αεροπιπα σε πολυ χαλια βαθμο
Φιλια δεν δινει,καλυτερα μπορω να πω γιατι το στομα της βρομαει τσιγαριλα
Πρωτη σταση με αυτην απο πανω,οπου ποιο πολυ προσπαθουσε να αποφυγει το γαμησι παρα να κατσει και να τον φαει
Δευτερη σταση στα 4 οπου και εκει εκανε τα γνωστα πουτανιαρικα κολπα με το χερι να χαιδευει τα αρχιδια για να τελειωσεις γρηγορα
Τελευταια σταση με αυτην απο κατω οπου οταν εβαλα τα ποδια της στους ωμους μου,μου ειπε οτι ποναει και οτι τον εχω τεραστιο(οχι μεγαλο )υπερβολες με λιγα λογια για να ξεμπερδευει γρηγορα
Αφου ειδα οτι δε θα τελειωσω με τιποτα την εβαλα ανασκελα να μου γλειφει τα αρχιδια και γω να τον παιζω,σε λιγο ηρθε το τελος οπου της γεμισα την κοιλια με χυσια...
Εκανα μπανακι και την εκανα τρεχοντας
Με λιγα λογια η Βουλγαρα ειναι μονο για αγαπουλιδες που θελουν να κανουν αγκαλιτσες και χαδακια,οχι για καποιους που θελουν να πανε να κανουν ενα νορμαλ η αγριο σεξ και να πιασουν τοπο τα λεφτα τους
Φυσικα και δε θα ξαναπερασω μαζι της
Υ.Γ ειναι και ριρικα(οποιος καταλαβε-καταλαβε)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2016
Όνομα κοπέλας
Τζεσυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού