Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401427
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα ρε παιδιά μου είπε ότι είναι κανα 5μηνο στο τρίγωνο Τριγγετα-Συγγρού 144 και δεν την είχα πετύχει μεχρι τώρα ποτέ!
Μέγιστη παράλλειψη !
ΜΙλάμε για γυναίκα που είναι ακριβώς στις προδιαγραφές μου. Ψηλή, καστανή, στήθος 2-3αρι αληθινό, ατέλειωτα πόδια, κωλάρα με τα σωστά πιασίματα για να κρατίεσαι καθώς πρέπει, με τα σωστά βυθίσματα για να μη βρίσκεις σε κανένα κόκκαλο καθώς σπρώχνεις, κ.λ.π πλεονεκτήματα !
Απόδοση τυπική θα έλεγα, αλλά πολυ φτιαχτική -ίσως και το μικρό πρόγραμμα που επέλεξα να έπεξε ρόλο-.
Τεσπά την επόμενη φορά θα πάρω long play με κάθε τρόπο. Για λοκό δε ρώτησα γιατί δε μ ενδιαφέρει αλλά αμα αυτή η μούνα δίνει και λοκό ίσως να το ξανασκεφτώ!
Απορία : Γιατί δεν υπάρχει όύτε μία κριτική για τη συγκεκριμένη ?
Μέγιστη παράλλειψη !
ΜΙλάμε για γυναίκα που είναι ακριβώς στις προδιαγραφές μου. Ψηλή, καστανή, στήθος 2-3αρι αληθινό, ατέλειωτα πόδια, κωλάρα με τα σωστά πιασίματα για να κρατίεσαι καθώς πρέπει, με τα σωστά βυθίσματα για να μη βρίσκεις σε κανένα κόκκαλο καθώς σπρώχνεις, κ.λ.π πλεονεκτήματα !
Απόδοση τυπική θα έλεγα, αλλά πολυ φτιαχτική -ίσως και το μικρό πρόγραμμα που επέλεξα να έπεξε ρόλο-.
Τεσπά την επόμενη φορά θα πάρω long play με κάθε τρόπο. Για λοκό δε ρώτησα γιατί δε μ ενδιαφέρει αλλά αμα αυτή η μούνα δίνει και λοκό ίσως να το ξανασκεφτώ!
Απορία : Γιατί δεν υπάρχει όύτε μία κριτική για τη συγκεκριμένη ?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2008
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού