Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414875
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πραγματικά απο τα πιο gfe που έχω γνωρίσει !
Η κατάσταση έγινε τόσο φιλική που μπορώ να πώ ότι μου έφυγε σχεδον η διάθεση για sex και απολάμβανα τόσο πολύ τη παρέα της και τα αστεία της.
Αν και τελικά ήταν τόσο ερεθιστική και με άριστη συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτό που περισσότερο μου έμεινε ήταν η άνεση και η οικειότητα που έβγαζε.
Η φάση ήταν ότι και η ίδια περνούσε καλά και διασκέδαζε σε σημείο που τα χρονικά όρια ξεπεράστηκαν και απο μέσα άρχισε η τσα2 να φωνάζει!
Είχα ένα κοριτσι ακομπλεξάριστο, που φχαριστίοταν αυτό που έκανε και το έκανε καλά!
Δυστυχώς το είχα για κανα 20λεπτο μόνο!
Ειναι αλήθεια πως αμα ταιρίαξει η χημεία το πράμα κυλάει αλλιώς!
Εϋχομαι καλές διακοπές στη Σάσα και φιλλάκια στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσαλλλονίκη)
Σάσα φιλλλιά με πολλά ΛΛΛ !
Η κατάσταση έγινε τόσο φιλική που μπορώ να πώ ότι μου έφυγε σχεδον η διάθεση για sex και απολάμβανα τόσο πολύ τη παρέα της και τα αστεία της.
Αν και τελικά ήταν τόσο ερεθιστική και με άριστη συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτό που περισσότερο μου έμεινε ήταν η άνεση και η οικειότητα που έβγαζε.
Η φάση ήταν ότι και η ίδια περνούσε καλά και διασκέδαζε σε σημείο που τα χρονικά όρια ξεπεράστηκαν και απο μέσα άρχισε η τσα2 να φωνάζει!
Είχα ένα κοριτσι ακομπλεξάριστο, που φχαριστίοταν αυτό που έκανε και το έκανε καλά!
Δυστυχώς το είχα για κανα 20λεπτο μόνο!
Ειναι αλήθεια πως αμα ταιρίαξει η χημεία το πράμα κυλάει αλλιώς!
Εϋχομαι καλές διακοπές στη Σάσα και φιλλάκια στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσαλλλονίκη)
Σάσα φιλλλιά με πολλά ΛΛΛ !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2008
Όνομα κοπέλας
Σάσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού