Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επειτα απο τοσα που ειχα διαβασει για την εν λογω κυρια, ειπα ας παω και εγω να την δοκιμασω. Ο χωρος και το στουντιο γνωστα σε μενα λογω περιοχης, το παρκαρισμα δυσκολο αλλα με μηχανη παιχνιδακι (εξ ου και το 10) και ναμαι σαββατο μεσημερι.Περιμενα 15 λεπτα να τελειωσει με τον αλλο συναδελφο (λεω καλο σημαδι αυτο)και οταν βγηκε μου ειπε γεια και αρχισε η τσαΧ2 το ποιηματακι.Μπαινω με το μενου των 50. Σε λιγο ηρθε η κυρια, εκατσε διπλα μου και αρχισε να μου τον παιζει ετσι απλα.Μου ειπε οτι 3 ημερες θα παει για διακοπες στην αραχωβα, εβαλε το σκουφακι και συνεχισε την πιπιλα.Τελειως απομακρη και ψυχρη.Στην προσπαθεια μου να την φερω πιο κοντα μου να αισθανθω το δερμα της βρε αδελφε, το παγοβουνο δεν μετακινειτο..Τελειωσα διεκπαιρεωτικα με πιπα, σηκωθηκε χαιρετισε εφυγε οπως ηρθε..Στα αρνητικα μου βαζω το οτι ειμαι χονδρος και αντιδρασε ετσι..στα θετικα μου πλυμενος,μπανιαρισμενος,ξυρισμενος , αρωματισμενος...τα αναφερω αυτα μηπως νομισει κανεις οτι πηγα μπιχλας και βρωμιαρης και αντεδρασε ετσι το κοριτσι..Θα της δωσω ομως καποια στιγμη και 2η ευκαιρια..ο καθενας μας εχει τα πανω και τα κατω του, γιατι εμφανισιακα αξιζει ειναι ωραιο κορμι και εντυπωσιακη παρουσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2008
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
athal
Ανώτερος
39
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια