Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Καιρό είχα να κάνω κατέθση, κι ακόμα περισσότερο καιρό να γράψω κριτική. Σε μια πρωϊνή τσάρκα είχα πετύχει τη Μιλάνα η οποία μου είχε τραβήξει τη προσοχή και σήμερα έγινε επιτυχημένη καταδρομική. Οι Φωτογραφίες στο άλλο site καμία σχέση. Το κορίτσι είναι πετίτ, με πολύ φουσκωτά καπούλια και μικρό στήθος. Στο μεγάλο ατού το πολύ ωραίο πρώσωπο και το αθώωο παρουσιαστικό της. Πέρασα με το απλό καθότι σαν νεαρή φαντάστηκα ότι δεν θα έχει απόδοση σε μεγαλύτερα προγράμματα. Μετά από κάποιες τεχνικές δυσκολίες κι αφού έκανα ένα ντουζάκι ήρθε και το μωρό μέσα. Φωρούσε ένα μαύρο νυχτικό και ήταν σκέτη τρέλα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το κορίτσι, εμένα προσωπικά αυτού του είδους τα κορίτσια με τρελαίνουν και δεν ξέρω γιατί. Ξάπλωσε και τις χύμηξα με φιλιά σε όλο το κορμί που τα δέχτηκε. Πρώτη εντύπωση θετική. Πήγαμε να βγάλουμε συνενοήση αλλά δεν. Εντάξει μεγάλο αρνητικό η επικοινωνία καθώς δεν καταλαβαίνει και πολύ τα Ελληνικά. Όταν με ξάπλωσε κι άρχισε αυτή τα γλυψίματα λέω εδώ είμαστε. Φοβερά γλυψήματα, δαγκώματα και είχε γαντζωθεί επάνω μου και απολάμβανα όλα τα πιασίμα της. Πέρασμα καπότας, πίπα αδιάφορη αλλά ούτε δόντι, ούτε αμπαλίες. Και πάνω στον αγώνα η συμπεριφορά της άλλαξε εντελώς. Δεν μ'άφηνε να χουφτώνω βυζία(μάλιστα τα κρατούσε με το χέρι της) και επίσης εμφανώς κοιτούσε οπουδήποτε αλλού. Εντάξει το καταλαβαίνω αλλά εκείνη τη στιγμή με χάλασε λίγο. Γενικώς μου έβγαλε μια συμπεριφορά συνολικά ότι ντρέπεται περισσότερο παρά ξενερώνει και είναι λογικό για την ηλικία της (20 χρονών). Τη γύρισα στα τέσσερα, όπου το μικρό της σώμα δυσκόλεψε τη κατάσταση αλλά όλα καλώς και το τελείωμα ήρθε μετά από λίγο. Έβγαζε κάτι ψευτοκραυγούλες, πλάκα είχαν, δεν με χαλάσαν. Κάθησε λίγο ακόμα στο δωμάτιο, κι ενώ ήθελε να κάτσει είχε το άγχος ότι πρέπει να βγει γιατί τη κράζουν. Έκανα ντουζάκι και μετά μουχαμπέτι με τη υπηρεσία και το κορίτσι στο σαλόνι κανένα δεκάλεπτο, τη ζήτησα σε γάμο δεν δέχτκηε . Εμένα προσωπικά στο σύνολο μου άρεσε, έφυγα ευχαρηστιμένος και για να πω την αμαρτία μου θα ξαναπάω. Αν σε κάποιον του κάνει κλικ το κορίτσι θα του έλεγα να περάσει για την εμπειρία. Να μην περιμένει ούτε προστυχίες, ούτε άγριες καταστάσεις. Το κορίτσι είναι μικρό κι άβγαλτο στη δουλειά αλλά δεν φαίνεται να βαριέται όπως είπα αλλά πιο πολύ ντρέπεται. Κι όπως όλα, θέμα χρονισμού και χημείας είναι. Όταν γύρισα σπίτι είδα και το σημάδι στο λαιμό που μου άφησε και έτσι έκανε όλη την εμπειρία εν τέλη καλύτερο. Τέλος για άλλη μια φορά θέλω να δώσω τα εύσημα στην υπηρεσία, η οποία κι άλλες φορές στο παρελθόν ήταν πολύ εξυπηρετική και πρόθυμη, ούτε μπάλες ζάλισε, ούτε να κοιτάξει στραβά που πήρα το απλό, ούτε τίποτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2016
Όνομα κοπέλας
Μιλάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού