Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166419
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πηγαινα για Νικολ αλλα με λεει η τσατσα πως στην θεση της ειναι καινουργιο μωρο απο Ουκρανια και οτι αξιζει να περιμενω να την δω. Βγαινει το μωρο, οντως καινουργια πρεπει να ειναι. Ψηλη, καστανοξανθη, φατσα διασταυρωση πυθωνα με τρυποκαρυδο, 2+ ψιλοφτιαγμενο στηθος, ομορφο κωλαρακι, στοκινγκς και πορνοheels, γενικα το σωμα της ειναι μοντελε κατασταση. Δινω το παλο πορνοπαραβολο και περναω, μετα απο λιγο ηρθε το μωρο χαμογελαστο και προσχαρο και επεσε πανω μου για προκαταρκτικη δραση.
Eδωσε μαχη για πολυ ωρα και με εκανε πυραυλο, ημουν και κατακαβλωμενος ηδη και το εργαλειο πηγαινε να σπασει. Μετα την εβαλα να μου κανει footjob και μου ειπε οτι ειμαι εξτρεμιστης με τετοια γουστα. To εκανε αναλογα και καβλωτικα με σωστες κινησεις χωρις να μου τον σπασει και μετα της ειπα να το χωσουμε, εβαλε το καποτιδιο και της το καρφωσα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου και τα πεταξα ολα στην μουναρα της.
Απο περιεργεια κοιταξα ποση ωρα ηταν στο δωματιο και καθησε περιπου 30 λεπτα με το απλο.
Γενικα ειναι τοπ περιπτωση, ανεση χρονου, προκαταρκτικα φουλ και κανει αρρωστο γαμησι χωρις γκρινιες και ιστοριες.
Eδωσε μαχη για πολυ ωρα και με εκανε πυραυλο, ημουν και κατακαβλωμενος ηδη και το εργαλειο πηγαινε να σπασει. Μετα την εβαλα να μου κανει footjob και μου ειπε οτι ειμαι εξτρεμιστης με τετοια γουστα. To εκανε αναλογα και καβλωτικα με σωστες κινησεις χωρις να μου τον σπασει και μετα της ειπα να το χωσουμε, εβαλε το καποτιδιο και της το καρφωσα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου και τα πεταξα ολα στην μουναρα της.
Απο περιεργεια κοιταξα ποση ωρα ηταν στο δωματιο και καθησε περιπου 30 λεπτα με το απλο.
Γενικα ειναι τοπ περιπτωση, ανεση χρονου, προκαταρκτικα φουλ και κανει αρρωστο γαμησι χωρις γκρινιες και ιστοριες.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2016
πηγα και με το που την βλεπω θυμηθηκα το σχολιο για την φατσα και πεθανα το γελιο σε γενικες γραμμες συμφωνω τιμια καταθεση
alexcord80
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1