Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αφού περίμενα το μωρό στο σαλόνι, ήθελα πρώτα να με δει αντί να μπω κατευθείαν στο δωμάτιο!Μεγάλο χαμόγελο
Την ρωταω την τσατσά ποια έχεις? - την Ιωάννα μου λέει!Κουλ
Έλεγα από μέσα μου " λες να μην το ξερά ο μπακαγιοκος"Μεγάλο χαμόγελο

Μόλις βγήκε το μωρό από το κουζινακι της αναφώνησε"ο Μπουχος μου !ώρα να Γκαβλωσω".......Προσκύνημα
Ήρθε και μου δώσε μερικά φιλακια μπροστά στην τσατσά!Έρωτας
Ή τσατσά: Α! Τι έχουμε εδώ???!Εμμμμ
Στο σαλοναρισμα το μωρό ήταν διαφορετική με πιασμένο μαλλι !
Έκανε ένα φρεσκαρισμα και ηρθε το μωρο μετα απο λιγο . Ορμηξαμε κυριολοκτικα ο ενας στον αλλον!Έρωτας Την λέω πολύ διαφορετική μπήκες! Επειδή το άφησε το μαλλάκι της ελεύθερο (σου πάει)Ναι! Τα λέγαμε και παράλληλα την εγλειφα τα βυζακια της,την κοιλιτσα της και τον λαιμό της .
Μετά από λιγο παθιαρικα πράγματα αυτή προς εμένα! Και να λέει φρασεις δικες μου το μωρό, που της γράφω στις κριτικές της!Ναι! καλά εντάξει αν ακούσω από αυτό το γλυκό στοματακι την φραση" θέλω να Ξεροχυσω "!Μεγάλο χαμόγελο θα τα έχω δει όλα στην ζωή μου!Κουλ
Πίπα με πολλά παιχνίδια και να τον ρουφάει όλο!Εμμμμ Να με κοιτάει στα μάτια και να παίζει με την γλώσσα της το κεφαλακι. Με τρέλανε πάλι .... Αφού την σταματούσα τις έδινα μερικά φιλακια και συνέχιζε πάλι. Με το τελείωμα της πίπας ανέβαινε σιγά - σιγά με την γλώσσα της στα βυζακια μου και κατέληξε σε έντονο γλειψιμο στο αυτί μου!Έρωτας
Κάθεται σε στάση cowgirl προς εμένα! Βαθιά καθίσματα με όλα τα περαιτέρω...Έρωτας
Την αλλάζω μετά από λίγο σε ιεραποστολικό που τα είδε πάλι όλα το μωρό! Με αναστεναγματα, ιδρώτα και ρομαντικό σφυροκόπημα!Γλώσσα Πάνω στο τελείωμα μου ,μου τραγουδούσε " Αν είσαι ένα αστέρι.. "(ΠροσκύνημαΠροσκύνημα)Έρωτας
Αφού τελειώσαμε της λέω " Μας κουρασες και σήμερα"Μεγάλο χαμόγελο
Μου λέει" ήπιες μπυριτσα σήμερα "!Ναι! ( ρε τι γίνεται όλα τα βρίσκει το μωρό με μένα)!Εμμμμ

14 Φλεβάρη πάμε ταξιδακι?Έρωτας

Και σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Είμαι μαζί σου κι έχω αλλάξει....Έρωτας
Άντε τυχερή!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, alladalla, Blastbeat208 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2016
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=231054.0 Ματάκι
V
Vikings
29 Ιανουαρίου, 2016
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
01 Φεβρουαρίου, 2016
Ρε σαλιαρη Μπουξο,παω στοιχημα οτι τα βυζακια σου ειναι ποιο μεγαλα απο τα δικα της Μεγάλο χαμόγελο
Αντε καλα στεφανα...Γαμήσου
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3