Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 237 10
Sex Studio
189017
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αφού περίμενα το μωρό στο σαλόνι, ήθελα πρώτα να με δει αντί να μπω κατευθείαν στο δωμάτιο!
Την ρωταω την τσατσά ποια έχεις? - την Ιωάννα μου λέει!
Έλεγα από μέσα μου " λες να μην το ξερά ο μπακαγιοκος"
Μόλις βγήκε το μωρό από το κουζινακι της αναφώνησε"ο Μπουχος μου !ώρα να Γκαβλωσω".......
Ήρθε και μου δώσε μερικά φιλακια μπροστά στην τσατσά!
Ή τσατσά: Α! Τι έχουμε εδώ???!
Στο σαλοναρισμα το μωρό ήταν διαφορετική με πιασμένο μαλλι !
Έκανε ένα φρεσκαρισμα και ηρθε το μωρο μετα απο λιγο . Ορμηξαμε κυριολοκτικα ο ενας στον αλλον! Την λέω πολύ διαφορετική μπήκες! Επειδή το άφησε το μαλλάκι της ελεύθερο (σου πάει) Τα λέγαμε και παράλληλα την εγλειφα τα βυζακια της,την κοιλιτσα της και τον λαιμό της .
Μετά από λιγο παθιαρικα πράγματα αυτή προς εμένα! Και να λέει φρασεις δικες μου το μωρό, που της γράφω στις κριτικές της! καλά εντάξει αν ακούσω από αυτό το γλυκό στοματακι την φραση" θέλω να Ξεροχυσω "! θα τα έχω δει όλα στην ζωή μου!
Πίπα με πολλά παιχνίδια και να τον ρουφάει όλο! Να με κοιτάει στα μάτια και να παίζει με την γλώσσα της το κεφαλακι. Με τρέλανε πάλι .... Αφού την σταματούσα τις έδινα μερικά φιλακια και συνέχιζε πάλι. Με το τελείωμα της πίπας ανέβαινε σιγά - σιγά με την γλώσσα της στα βυζακια μου και κατέληξε σε έντονο γλειψιμο στο αυτί μου!
Κάθεται σε στάση cowgirl προς εμένα! Βαθιά καθίσματα με όλα τα περαιτέρω...
Την αλλάζω μετά από λίγο σε ιεραποστολικό που τα είδε πάλι όλα το μωρό! Με αναστεναγματα, ιδρώτα και ρομαντικό σφυροκόπημα! Πάνω στο τελείωμα μου ,μου τραγουδούσε " Αν είσαι ένα αστέρι.. "()
Αφού τελειώσαμε της λέω " Μας κουρασες και σήμερα"
Μου λέει" ήπιες μπυριτσα σήμερα "! ( ρε τι γίνεται όλα τα βρίσκει το μωρό με μένα)!
14 Φλεβάρη πάμε ταξιδακι?
Και σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Είμαι μαζί σου κι έχω αλλάξει....
Άντε τυχερή!!!!
Την ρωταω την τσατσά ποια έχεις? - την Ιωάννα μου λέει!
Έλεγα από μέσα μου " λες να μην το ξερά ο μπακαγιοκος"
Μόλις βγήκε το μωρό από το κουζινακι της αναφώνησε"ο Μπουχος μου !ώρα να Γκαβλωσω".......
Ήρθε και μου δώσε μερικά φιλακια μπροστά στην τσατσά!
Ή τσατσά: Α! Τι έχουμε εδώ???!
Στο σαλοναρισμα το μωρό ήταν διαφορετική με πιασμένο μαλλι !
Έκανε ένα φρεσκαρισμα και ηρθε το μωρο μετα απο λιγο . Ορμηξαμε κυριολοκτικα ο ενας στον αλλον! Την λέω πολύ διαφορετική μπήκες! Επειδή το άφησε το μαλλάκι της ελεύθερο (σου πάει) Τα λέγαμε και παράλληλα την εγλειφα τα βυζακια της,την κοιλιτσα της και τον λαιμό της .
Μετά από λιγο παθιαρικα πράγματα αυτή προς εμένα! Και να λέει φρασεις δικες μου το μωρό, που της γράφω στις κριτικές της! καλά εντάξει αν ακούσω από αυτό το γλυκό στοματακι την φραση" θέλω να Ξεροχυσω "! θα τα έχω δει όλα στην ζωή μου!
Πίπα με πολλά παιχνίδια και να τον ρουφάει όλο! Να με κοιτάει στα μάτια και να παίζει με την γλώσσα της το κεφαλακι. Με τρέλανε πάλι .... Αφού την σταματούσα τις έδινα μερικά φιλακια και συνέχιζε πάλι. Με το τελείωμα της πίπας ανέβαινε σιγά - σιγά με την γλώσσα της στα βυζακια μου και κατέληξε σε έντονο γλειψιμο στο αυτί μου!
Κάθεται σε στάση cowgirl προς εμένα! Βαθιά καθίσματα με όλα τα περαιτέρω...
Την αλλάζω μετά από λίγο σε ιεραποστολικό που τα είδε πάλι όλα το μωρό! Με αναστεναγματα, ιδρώτα και ρομαντικό σφυροκόπημα! Πάνω στο τελείωμα μου ,μου τραγουδούσε " Αν είσαι ένα αστέρι.. "()
Αφού τελειώσαμε της λέω " Μας κουρασες και σήμερα"
Μου λέει" ήπιες μπυριτσα σήμερα "! ( ρε τι γίνεται όλα τα βρίσκει το μωρό με μένα)!
14 Φλεβάρη πάμε ταξιδακι?
Και σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Είμαι μαζί σου κι έχω αλλάξει....
Άντε τυχερή!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αντε καλα στεφανα...