Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597259
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Kyra Hot είχα δει σε τσόντα που την καταγαμούσε ο Rocco Siffredi. Η τσόντα αυτή είχε αγγίξει τις ευαίσθητες πορνοχορδές μου. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα από το παρόν ενημερωτικό σάιτ πως θα εργαστεί για κάποιο διάστημα στην Τριγγετοαλυσίδα δεν ήταν δυνατόν να μείνω ασυγκίνητος. Παρόλο που δυσαρεστήθηκα κάπως όταν είδα στις φώτο που ανέβασε η αλυσίδα, πως έχει κάνει πλαστική στα χείλη και στο στήθος, αποφάσισα να την επισκευτώ, επηρεαζόμενος και από τις καλές κριτικές. Από μένα όμως θα λάβει κακή κριτική. Όταν πήγα είχε και κανά δυό άλλους που περίμεναν και η Kyra ήταν επι τω έργω. Η υπηρεσία με ενημέρωσε σχετικά και μου παρουσίασε τη φίλη της τη Shanel που δεν έχει καμμία σχέση με τις φωτογράφιες πολύ μέτρια, (ρε Nick Trive που την είδες τη γυμνασμένη κορμάρα! Στραβός είσαι;) και μάλλον δεν σταυρώνει πελάτη, το σαλονάρισμα της βιαστικό,πρόδιδε ηττοπάθεια και ο εκνευρισμό. Αφού περίμενα κανα δεκάλεπτο ήρθε και η Kyra. Είναι όπως τη βλέπετε στις τσόντες, συν τις πρόσφατες αισθητικές επεμβάσεις(χείλη, στήθος και κώλο). Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει καμμιά σκηνή που γύρισε μετά τις πλαστικές. Οι πλαστικές πάντως κατά τη γνώμη δεν την κάνουν ωραιότερη, για το πω κομψά. Το σώμα της κατά τα άλλα είναι σχετικά σφριγιλό λόγω ηλικίας, αλλά δεν νομίζω πως πολυγυμνάζεται. Κατά τα άλλα ότι βλέπεται στις τσόντες. Πληρώνω 50 και ανεβαίνω. Το δωμάτιο στο οποίο με έστειλε η υπηρεσία, πρόσφατα ανακαινισμένο, αρκετά γουστόζικο, πορνο-ιλουσιονισμός με φωτισμό και πολλούς καθρέφτες. Μπαίνει και η Kyra μέσα, συστηνόμαστε , με κοίταγε με το πονηρό της υφάκι, χαριεντισμοί, τριψίματα και τα λοιπά, ξαπλώνω στο κρεβάτι μου σηκώνεται, μου βάζει μια γερή κόκκινη καπότα, πράγμα που δεν με ενόχλησε μιας και ανήκω με περηφάνια στην κατηγορία των τριπλοκαποτάκηδων, και μου πήρε μια κάλη πίπα, με ματιές και πορνο-νάζι. Προσπάθησε λίγο και για ντίπθροουτ αφού της το ζήτησα, αλλά μιας και είχε φάει δεν το κανε πολύ βαθιά. Ως εδώ καλά. Στο σεξ όμως ήταν κάτω του μετρίου. Έβαλε ένα κιλό και ανέβηκε πάνω μου αλλά δεν με βολεύει γενικά αυτή η στάση, οπότε γρήγορα αλλάξαμε σε ιεραποστολικό. Εκεί ήταν που ταν πηγάδι έκλεινε και τα πόδια της. Αμέσως κατέφυγα στην αποδοτικότερη στάση για σεξ με πόρνες, στα τέσσερα δηλαδή. Και εκεί δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, η πορνοστάρ ψευτογαμιότανε, έκλεινε προς τα εμπρός και απέφευγε την έντονη διείσδυση αφηνε να κάνω όλη τη δουλειά μόνος μου. Τη ρώτησα αν πονάει, γιατί βάζει τόσο τζελ, δεν κατάλαβα τι μου απάντησε, δεν με κατάλαβε και αυτή μάλλον. Η στύση μου πήγε περίπατο. Τέλοςπάντων πέρασε η ώρα και δεν τελείωσα. Στραβομουτσούνιασε κάπως και η δεσποινίς λέγοντας πως καλύτερα να πλήρωνα πιο πολύ αφού αργούσα να τελειώσω. Δεν νομίζω πως έφταιγα εγώ αλλά η πολλή κρέμα και οι κακές στάσεις που έπαιρνε στο σεξ. Μάλλον πλακώσανε πολλοί να γαμήσουνε πορνοσταρ και της έπεσε βαρύ, δεν είναι και πολύ φιτ όπως προείπα. Ισως και να την ψώνισε κιόλας να μην περίμενε τέτοιο συνωστισμό για πάρτη της. Στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλές τέτοιες παραστάσεις οπότε εφόσον βρέθηκε ξαφνικά από δέκατη στην πόλη έγινε πρώτη στο χωριό οπότε δικαιολογείται η κάποια έπαρσή της. Κρίμα που έχει κάνει όλες αυτές τις πλαστικές δεν της πάνε. Πριν ήταν μια χαρά κοπέλα. Θα την συμβούλευα αν διάβαζε, να αφήσει τις πλαστικές και να γυμνάζεται. Αλλιώς σε καμμιά δεκαριά χρόνια δεν θα αρέσει σε κανέναν. Δεδομένου ότι πήδηξα(προσπάθησα δηλαδή) πορνοσταρ δεν μετάνιωσα για το πενηνταρικο που ξόδεψα. Κατα άλλα αποτυχημένο γαμήσι. Αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Kyra Hot
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anestis_38, dmtrsxxx και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2016
Για το gel δεν εχεις αδικο.Η κοπελα δεν είναι studioκοριτσο να εχει συνηθισει να πηγαινει με 20-30 πελατες την ημερα.Πληρωσαμε για να γαμησουμε πορνοσταρ και στην καλυτερη της φάση μαλιστα. Τωρα πως θα ειναι σε 10 χρονιαμε τις πλαστικες τι μας νοιαζει αφου δεν θα την θυμομαστε καν.Η τριγγετο αλυσιδα εχει φέρει και κατι σαπιες 30αρες γυφτορουμανες πορνοσταρ που εμοιαζαν για 10 χρόνια μεγαλυτερες και δεν άξιζαν ουτε για το μεταξουργειο.Φετος εφεραν κατι αρκετα καλο για εμας που δεν ταξιδευουμε εξωτερικο.
29 Ιανουαρίου, 2016
Επίτρεψέ μου να έχω την άποψη της κατ΄ιδίαν και ενδελεχούς ψηλάφησης και όχι την οπτική άποψη του σαλοναρίσματος με baby doll Ματάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2