Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163317
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Απογευμα καθημερινοτητας και τα κλασικα πονταρισματα στο live στο στοιχημα οπως παντα με ενα πιο ρισκαδορικο με κοντα στα 40ευρο στο over 0.5 στον αγωνα της Νασιοναλ ..το γκολ δεν εμπαινε απογοητευση γιατι το ματς ειχε σχεδον τελειωσει και ομως το θαυμα εγινε μπηκε το γκολ στο 93' ...Μετα απο αυτη τη χαρα που πηρα και τη νικη επρεπε οπως ειναι λογικο καπως να το γιορτασω σκεφτομενος τι θα κανω αποφασιζω να επενδυσω μερος των κερδων σε καποια καλη κοπελα που ειχα δοκιμασει στο παρελθον και αμεσως η πρωτη που ηρθε σαν εικονα ηταν η φοβερη Εβελινα ...Μολις μπηκε στο δωματιο με θυμηθηκε κλπ ισως να εχει καλη αδυναμια στους νεαρους σαν εμας ψηλους και εμφανισημους αλλα οπως και να εχει ειναι και αυτη μια δουλεια και την κανει οπως χιλιαδες αλλες ...Στην αρχη μολις ειδα τα απιστευτα βυζια της ..Τι βυζαρες ειναι αυτες ρε παιδια ?? μου σηκωθηκε τερμα με πιπωνε και εγω την χαιδευα και την μιλουσα παραληλα...Στο διαστημα που σταματησε την πιπα με τα λογια και τις γελοιοτητες που ελεγα μεχρι να ξαπλωσει να στηθει για να τον βαλω το εργαλειο σχεδον επεσε ...Προσπαθησε λιγο να με φτιαξει τιποτα ηρθε απο πανω μου επαιζα με τα βυζια της και εκει δυσκολα τα πραγματα ..Σκεφτηκα οτι θα πηγε χαμενος ο αγωνας και οδευουμε προς ηττα αλλα πηρα την μεγαλη αποφαση να την γυρισω αναποδα να βλεπω το χαριτωμενο κωλαρακι της ..εκει δεν ηθελε και πολυ με λιγα φιλακια δεν αργησε να ερθει η ανασταση της χωσα σε τετοια σταση 2-3 λεπτα την γαμουσα εχυσα μετα λιγο συνεχεια ενω ειχα χυσει και οπως λεω στον τιτλο ενα 2ο γκολ στο 90' με εσωσε και μου δωσε και 2η νικη και τελος καλως ...Και επηδει ξερω οτι διαβαζει τα σχολια στο σαιτ να ξερει οτι θα ξαναπαω να περιμενει
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού