Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 598107
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θεέ μου τι βυζάρες είναι αυτές? Έρωτας

Θεέ μου τι κωλάρα απίστευτη? Έρωτας

Θεέ μου τι τσιμποκόχειλα? Έρωτας

Θεέ μου τι βελούδο με σατέν μαζί κορμί? Έρωτας
Ακόμη και τα ταττού που με χαλάνε, σε αυτήν με έφτιαχναν.

Όλα σου πάνε, προσκυνώ γκομενάρα μου. ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Δεν περίμενα ποτέ να βγουν από το στόμα μου τέτοιες λέξεις, ειδικά για κοπέλα τέτοιου σωματότυπου, εφόσον είμαι λάτρης μοντελοπιπινοειδών σκίνυ κοριτσιών.

Δεν περίμενα ποτέ ότι η εικόνα που είχα σχηματίσει βλέποντας κάποιες τσόντες της, με τα πατσοκοίλια και την κυτταρίτιδα, δεν θα είχε καμία σχέση με το καταπληκτικό κορμί που είδα......, που χούφτωσα..........., που έγλυψα......., που γάμησα.

Πρέπει να έχει ρίξει αρκετή γυμναστική από τότε.

Τόσο ογκώδη βυζιά και κώλος, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα σώμα ούτε που το φανταζόμουν.

Τόσο πειραγμένα τσιμπουκόχειλα, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα όμορφο νεανικό προσωπάκι, ούτε.

Τι να πω για την πράξη. Την καταυχαριστήθηκα ακόμη και με τις αποστειρωμένες υπηρεσίες ενός στούντιο.

Deep για deep throat χωρίς χέρια, στησίματα τέλεια και κάβλα στο απόγειο, ακόμη και με προφυλακτικό, ακόμη και με λιπαντικό.

Όνειρο να στον έχει ανάμεσα στα βυζιά, όνειρο να βλέπεις αυτήν την κωλλλλάρα στα τέσσερα.Γλώσσα
Όνειρο να τα χουφτώνεις και να τα ζουλάς.Ντροπή

Όνειρο το τέλος να έρχεται μέσα του, ενώ θα ήθελες να είχες κι άλλα χέρια, να μπορείς να χουφτώνεις και τους 2 βύζους και τα 2 κωλομέρια. θα ήθελες να έχεις και άλλα μάτια να βλέπεις τις αισθησιακές γκριμάτσες του προσώπου της, τα μισάνοιχτα τσιμποκόχειλα, ενώ παράλληλα να βλέπεις στον απέναντι καθρέπτη το κορμί που γαμάς. Money Mouth

Το έχει το σταριλίκι και αξίζει.

Μάλλον σας κούρασα με τον ενθουσιασμό μου, ίσως έπρεπε να χαλαρώσω λίγο και μετά να γράψω, αλλά δεν θα είναι για πολύ εδώ.

Άλλωστε καλύτερα να πεις και καμιά υπερβολή για κάποια που αξίζει να τιμηθεί, από το να σιωπάς όταν πέφτει κάτι καλό στην πιάτσα, όπως κάνουν οι περισσότεροι μονοφαγάδες εδώ μέσα.

Ευχαριστώ τον Lavio για τις πληροφορίες του και τον yorkie που με ενθάρρυνε να τη δω. Καπέλο

Εεε ρε και να ερχόταν σαν έσκορτ, δίωρα θα έκλεινα όσο και αν κόστιζε.

ΥΓ: ή είχα πολύ κάβλα σήμερα ή έτσι είναι η αλήθεια, γαμάτε ρεεεεεεε και ενημερώστε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Kyra Hot
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Morgan/, rodriguez65, PSAXTIRI και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2016
Πολύ κρίμα παίκτη να μην μπορούμε να απολαύσουμε το μωρό όπως πρέπει. Λύπη Παρ' όλα αυτά το κορμί, η συμπεριφορά και το απίστευτο χαμόγελό της αξίζουν πολλά...κιλά!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
26 Ιανουαρίου, 2016
Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
26 Ιανουαρίου, 2016
Άψογος και ο ενθουσιασμός σας είναι η καλύτερη περιγραφή της εργαζομένης! Προσκύνημα
26 Ιανουαρίου, 2016
Χρέωση κανονκή ή κάτι παραπάνω λόγω πορνοσταριλικίου;
26 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κανονικότατες χρεώσεις. Τα κλασικά προγράμματα των 50, 70 και 100
Επιπλέον πρόγραμμα των 150 μιας ώρας με 2 εκτονώσεις και από τα 100 και πάνω με επιπλέον 70 βιντεοσκοπείς και τη συνεύρεση.
26 Ιανουαρίου, 2016
τα λογια σου τα λενε ολα.Ναι!Ναι!κριμα που δεν μπορουμε να την απολαυσουμε ολοι λογω αποστασης. Λύπηπαντα να περνας ετσι ομορφα.Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
27 Ιανουαρίου, 2016
Ολα καλα και συμφωνω σχεδον απολυτα με την κριτικη σου, αλλα δεν καταλαβαινω τη βαθμολογια σου... Μονο 7.8 Μ.Ο. και μονο 7.0 στον χωρο, που κατα τη γνωμη μου ειναι ο ωραιοτερος που 'χω επισκεφτει..;
Αν και μενα με χαλασε η δυνατη μουσικη που παιζαν απ' το ραδιοφωνο(;!) κι ο φωτισμος που 'ταν αρκετα χαμηλος, αλλα νομιζω οτι αναφερεσαι στο χωρο γενικα..
Και μονο 6.0 στην προσβαση ενω ειναι 100 μετρα απ' το μετρο της Δαφνης..;
27 Ιανουαρίου, 2016

Το 7 στο χώρο, έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που είπες για τον φωτισμό, με το ότι έχουν αυτά τα μαύρα σεντόνια με μια πετσέτα απλωμένη πάνω αμφιβόλου καθαριότητας (μπορεί και να κάνω λάθος) και τη μικρή πετσέτα να σκουπιστείς.

Το 6 δεν αφορά την πρόσβαση, αλλά το πάρκινγκ που είναι μαζί στη βαθμολογία. Με αυτοκίνητο πήγα και παιδεύτηκα.
27 Ιανουαρίου, 2016
Ακόμα κι αν δεν είναι στουντιάκιας,είδατε ποιός έτρεξε πρώτος να ενημερώσει Προσκύνημα

Respect Γερο-μύστης

Μπράβο κ πάλι μπρο,μακάρι να ήταν κ οι υπόλοιποι στο φόρουμ σαν κ σένα Σπασίκλας

Χαίρομαι που πέρασες καλά κ που ρίσκαρες κ δοκίμασες με μία κοπέλα η οποία εκ πρώτης όψεως,λόγω κιλών,δεν είναι του άμεσου target group σου.
29 Ιανουαρίου, 2016

Σωστος! Τωρα τη θυμηθηκα την πετσετα..! Οντως τι φαση..; Να σου πω την αληθεια, απ' την πολλη ενταση δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια τι ειχε πανω το κρεβατι εκτος απ' την Κιρα..! χαχαχα...
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10