Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
598107
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Θεέ μου τι βυζάρες είναι αυτές?
Θεέ μου τι κωλάρα απίστευτη?
Θεέ μου τι τσιμποκόχειλα?
Θεέ μου τι βελούδο με σατέν μαζί κορμί?
Ακόμη και τα ταττού που με χαλάνε, σε αυτήν με έφτιαχναν.
Όλα σου πάνε, προσκυνώ γκομενάρα μου.
Δεν περίμενα ποτέ να βγουν από το στόμα μου τέτοιες λέξεις, ειδικά για κοπέλα τέτοιου σωματότυπου, εφόσον είμαι λάτρης μοντελοπιπινοειδών σκίνυ κοριτσιών.
Δεν περίμενα ποτέ ότι η εικόνα που είχα σχηματίσει βλέποντας κάποιες τσόντες της, με τα πατσοκοίλια και την κυτταρίτιδα, δεν θα είχε καμία σχέση με το καταπληκτικό κορμί που είδα......, που χούφτωσα..........., που έγλυψα......., που γάμησα.
Πρέπει να έχει ρίξει αρκετή γυμναστική από τότε.
Τόσο ογκώδη βυζιά και κώλος, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα σώμα ούτε που το φανταζόμουν.
Τόσο πειραγμένα τσιμπουκόχειλα, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα όμορφο νεανικό προσωπάκι, ούτε.
Τι να πω για την πράξη. Την καταυχαριστήθηκα ακόμη και με τις αποστειρωμένες υπηρεσίες ενός στούντιο.
Deep για deep throat χωρίς χέρια, στησίματα τέλεια και κάβλα στο απόγειο, ακόμη και με προφυλακτικό, ακόμη και με λιπαντικό.
Όνειρο να στον έχει ανάμεσα στα βυζιά, όνειρο να βλέπεις αυτήν την κωλλλλάρα στα τέσσερα.
Όνειρο να τα χουφτώνεις και να τα ζουλάς.
Όνειρο το τέλος να έρχεται μέσα του, ενώ θα ήθελες να είχες κι άλλα χέρια, να μπορείς να χουφτώνεις και τους 2 βύζους και τα 2 κωλομέρια. θα ήθελες να έχεις και άλλα μάτια να βλέπεις τις αισθησιακές γκριμάτσες του προσώπου της, τα μισάνοιχτα τσιμποκόχειλα, ενώ παράλληλα να βλέπεις στον απέναντι καθρέπτη το κορμί που γαμάς.
Το έχει το σταριλίκι και αξίζει.
Μάλλον σας κούρασα με τον ενθουσιασμό μου, ίσως έπρεπε να χαλαρώσω λίγο και μετά να γράψω, αλλά δεν θα είναι για πολύ εδώ.
Άλλωστε καλύτερα να πεις και καμιά υπερβολή για κάποια που αξίζει να τιμηθεί, από το να σιωπάς όταν πέφτει κάτι καλό στην πιάτσα, όπως κάνουν οι περισσότεροι μονοφαγάδες εδώ μέσα.
Ευχαριστώ τον Lavio για τις πληροφορίες του και τον yorkie που με ενθάρρυνε να τη δω.
Εεε ρε και να ερχόταν σαν έσκορτ, δίωρα θα έκλεινα όσο και αν κόστιζε.
ΥΓ: ή είχα πολύ κάβλα σήμερα ή έτσι είναι η αλήθεια, γαμάτε ρεεεεεεε και ενημερώστε.
Θεέ μου τι κωλάρα απίστευτη?
Θεέ μου τι τσιμποκόχειλα?
Θεέ μου τι βελούδο με σατέν μαζί κορμί?
Ακόμη και τα ταττού που με χαλάνε, σε αυτήν με έφτιαχναν.
Όλα σου πάνε, προσκυνώ γκομενάρα μου.
Δεν περίμενα ποτέ να βγουν από το στόμα μου τέτοιες λέξεις, ειδικά για κοπέλα τέτοιου σωματότυπου, εφόσον είμαι λάτρης μοντελοπιπινοειδών σκίνυ κοριτσιών.
Δεν περίμενα ποτέ ότι η εικόνα που είχα σχηματίσει βλέποντας κάποιες τσόντες της, με τα πατσοκοίλια και την κυτταρίτιδα, δεν θα είχε καμία σχέση με το καταπληκτικό κορμί που είδα......, που χούφτωσα..........., που έγλυψα......., που γάμησα.
Πρέπει να έχει ρίξει αρκετή γυμναστική από τότε.
Τόσο ογκώδη βυζιά και κώλος, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα σώμα ούτε που το φανταζόμουν.
Τόσο πειραγμένα τσιμπουκόχειλα, να δένουν τόσο αρμονικά σε ένα όμορφο νεανικό προσωπάκι, ούτε.
Τι να πω για την πράξη. Την καταυχαριστήθηκα ακόμη και με τις αποστειρωμένες υπηρεσίες ενός στούντιο.
Deep για deep throat χωρίς χέρια, στησίματα τέλεια και κάβλα στο απόγειο, ακόμη και με προφυλακτικό, ακόμη και με λιπαντικό.
Όνειρο να στον έχει ανάμεσα στα βυζιά, όνειρο να βλέπεις αυτήν την κωλλλλάρα στα τέσσερα.
Όνειρο να τα χουφτώνεις και να τα ζουλάς.
Όνειρο το τέλος να έρχεται μέσα του, ενώ θα ήθελες να είχες κι άλλα χέρια, να μπορείς να χουφτώνεις και τους 2 βύζους και τα 2 κωλομέρια. θα ήθελες να έχεις και άλλα μάτια να βλέπεις τις αισθησιακές γκριμάτσες του προσώπου της, τα μισάνοιχτα τσιμποκόχειλα, ενώ παράλληλα να βλέπεις στον απέναντι καθρέπτη το κορμί που γαμάς.
Το έχει το σταριλίκι και αξίζει.
Μάλλον σας κούρασα με τον ενθουσιασμό μου, ίσως έπρεπε να χαλαρώσω λίγο και μετά να γράψω, αλλά δεν θα είναι για πολύ εδώ.
Άλλωστε καλύτερα να πεις και καμιά υπερβολή για κάποια που αξίζει να τιμηθεί, από το να σιωπάς όταν πέφτει κάτι καλό στην πιάτσα, όπως κάνουν οι περισσότεροι μονοφαγάδες εδώ μέσα.
Ευχαριστώ τον Lavio για τις πληροφορίες του και τον yorkie που με ενθάρρυνε να τη δω.
Εεε ρε και να ερχόταν σαν έσκορτ, δίωρα θα έκλεινα όσο και αν κόστιζε.
ΥΓ: ή είχα πολύ κάβλα σήμερα ή έτσι είναι η αλήθεια, γαμάτε ρεεεεεεε και ενημερώστε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Kyra Hot
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Επιπλέον πρόγραμμα των 150 μιας ώρας με 2 εκτονώσεις και από τα 100 και πάνω με επιπλέον 70 βιντεοσκοπείς και τη συνεύρεση.
Αν και μενα με χαλασε η δυνατη μουσικη που παιζαν απ' το ραδιοφωνο(;!) κι ο φωτισμος που 'ταν αρκετα χαμηλος, αλλα νομιζω οτι αναφερεσαι στο χωρο γενικα..
Και μονο 6.0 στην προσβαση ενω ειναι 100 μετρα απ' το μετρο της Δαφνης..;
Το 6 δεν αφορά την πρόσβαση, αλλά το πάρκινγκ που είναι μαζί στη βαθμολογία. Με αυτοκίνητο πήγα και παιδεύτηκα.
Respect
Μπράβο κ πάλι μπρο,μακάρι να ήταν κ οι υπόλοιποι στο φόρουμ σαν κ σένα
Χαίρομαι που πέρασες καλά κ που ρίσκαρες κ δοκίμασες με μία κοπέλα η οποία εκ πρώτης όψεως,λόγω κιλών,δεν είναι του άμεσου target group σου.