Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597259
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πρώτη μου κριτική αν και έχω έναν άλφα αριθμό εμπειριών κ παραστάσεων από το άθλημα...
Τετάρτη βράδυ κ ένιωθα έντονα την ανάγκη να ξαλαφρώσω οπότε αποφασίζω να επισκεφτώ την Κλάουντια στη Δάφνη μιας κ μου άρεσε πολύ στις φωτο κ οι 2 κριτικές που διάβασα ήταν πολύ καλές.Ας πω αρχικά ότι ο χώρος είναι εξαιρετικός κ από αποψη αισθητικής κ υγιεινής.Περίμενα την Κλάουντια να τελειώσει με τον προηγούμενο συναγωνιστή κ την βλέπω.Πρώτη σκέψη ότι οι φωτο την κολακεύουν,δεν είναι τόσο εντυπωσιακή από κοντά.Μικρό,στητό στήθος,μικρό κωλαράκι(με χάλασε),κανονικό ύψος,μαλλί καστανόξανθο,piercing στο κάτω χείλος κ στον αφαλό,ωραίο tattoo στο δεξί πλευρό αλλά δεν είχε αυτό το κάτι το καυλωτικό που μου έβγαλε στις φώτο.Αφού περίμενα τόση ώρα λέω θα περάσω κ δίνω 70ε για πρόγραμμα με 69.Ανεβαίνω πάνω,εξαιρετικό το δωμάτιο σε όλα,κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι κ έρχεται κ το κορίτσι..Χαιρετούρα,χαμογελάκια για αρχή κ μου λέει "να σου κάνω μασάζ;".Τη ρωτάω αν είναι μαζί με το 69,μου λέει ναι,τέλεια σκέφτομαι εγώ,ποιος τη χάρη μου.Προχωράμε στο δια ταύτα,μου λέει "να κάνουμε 69 τώρα;",της λέω "ναι,θέλω πολύ να σε γλύψω,μου αρέσει γενικά να το κάνω",μου λέει "ωραία,έλα γλύψε με εσύ για αρχή".Να σημειώσω ότι μέχρι χτες έπαιρνα μόνο απλά προγράμματα οπότε δεν έχω ξαναγλείψει επαγγελαματία.Δεν υγραινόταν με τίποτα,τι παθιασμένα να το έκανα,τι απαλά,λες κ έγλυφα κομμάτι καουτσουκ...Κ ξέρω ότι το κάνω καλά ρε γαμώτο..Πρώτη ξενέρα εκεί..Μετά από λίγο μου λέει "έλα να σε γλείψω κ γω τώρα",της λέω "ναι ας κάνουμε το 69 τώρα κανονικά"..Ίσως το καλύτερο κομμάτι της επίσκεψης.Καλή πίπα,με ρυθμό,με σωστή αναλογία χεριού κ στόματος κ εγώ να έχω γραπώσει κ να ζουλάω το κωλαράκι της κ να τη γλείφω κιόλας.Εννοείται ότι σήκωσα σημαία γρήγορα κ της λέω "έλα ανέβα τώρα" στην πορεία όμως σκέφτομαι ότι θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο οπότε της είπα να έρθω εγώ από πάνω.Μάλλον διέπραξα έγκλημα που το είπα γιατί δυσανασχέτησε εμφανέστατα..Τη ρωτάω τι έγινε κ μου λέει ξενερωμένη "τίποτα,τίποτα"..Τσαντίζομαι,σκαλώνω κ τσουπ λυγάει κ ο ήρωας.Παίρνει θέση για να μπω αλλά της λέω "μαλάκωσε,δεν πρόκειται να μπει"..Δυσανασχετεί ακόμα χειρότερα (αυτό το υφάκι μαζί με το "τς") παρόλα αυτά ξαναξεκινάει πίπα.Εγώ φουλ ξενερωμένος να σκέφτομαι οτιδήποτε άκυρο.Σκέφτηκα να τη σταματήσω αλλά είπα να εξαντλήσω τις πιθανότητες για να αποζημιωθώ όσο γινόταν περισσότερο για τα 70 γιούρα που είχα σκάσει.Με τα πολλά μου ξανασηκώνεται κ μετά από λίγο τελειώνω.Τουλάχιστον έφυγα ακόμα κ έτσι ξαλαφρωμένος.Εν κατακλείδι,οκ κ εγώ δεν απέδωσα όπως θα'θελα αλλά πιστεύω ότι η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη.Είχε πολλή ζήτηση χτες η κοπέλα δε λέω,αλλά αυτό προς τιμήν της είναι,δεν της φταίμε κιόλας που την προτιμάμε...Τι να πω,μακάρι να είμαι μόνο εγώ η εξαίρεση κ να μην απογοητευτούν κ άλλοι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού