Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εισέρχομαι στο στούντιο . Κατευθείαν λέω τον Τσάτσο δώσε δωμάτιο αφού δουλεύει η Ιωάννα!Κουλ Έβλεπε ο τσατσος στην καναπεδαρα την εργαρα " το Μούτρο".Ναι!
Περιμενα το μωρό να τελειώσει από ένα μικρό προγραμμα που είχε. Ανοίγει ή πόρτα και εκεί ξεκίνησαν τα όργανα." Ο Μπουχος μουυυυυ " αναφώνησε!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Την λέω " Ποιοςςςςς? " Και χαζογελουσα... Μεγάλο χαμόγελο " Μπράβο σου με καταλαβες"Ναι!
Με Λεει : " Σε είχα καταλάβει από την προηγούμενη φορά, αν και δεν έγραψες την σωστή ήμερομηνια στην κριτικη σου! ( Αχ.! Όλα τα θυμάται το μωρό)Έρωτας
Πάμε στα ρομαντικά μας που τα είχαμε τεράστια ανάγκη και οι δύο μας !Έρωτας
Μπαλαμουτιασμα και ρουφηγματα σε όλο της το σωμα, με το μωρό κάποια στιγμή να αναστατώνεται τόσο έντονα από την γκαβλα που μου λέει "τώρα θα σε περιποιηθω εγώ"!Γλώσσα
Και εκεί αφέθηκα στα χέρια της ,την άφησα να με κάνει ότι θέλει!Ναι!
Μου χάρισε το μωρό τα χάδια της και τα φιλία της αφού όταν πήγε να μου φορέσει καποτα ,μια σταγόνα από το πουτσοκεφαλο μου έφευγε!Έρωτας Πίπα φοβερή με πολλά παιχνίδια και κοιτάσματα προς εμένα!Ναι! Έφτασε ή ώρα του sex με μια στάση cowgirl προς εμένα. Καλό κουνηματακι βαθύ και αλλάππολλά..Έρωτας Αναστεναξα σε μια στιγμή και μου λέει να σταματήσω λιγο το κωλαρακι μου να το κουναω... Την λέω " ΑΣΕ μας τα πήρες όλα"!Προσκύνημα

Τελειώσαμε και την λέω "υποσχεθηκα να βάλω τίτλο που θα τον δώσεις εσύ"!Ναι!

Μου λέει: " Ή Ιωάννα δεν δέχεται να βάλει τίτλο ,αφού μου αρέσουν αυτα που δίνεις εσύ"!Προσκύνημα
Για μένα ή Ιωάννα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή θα ναι ή μοναδική που με ξέρει!Καπέλο

Ιωαννα σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Αν είσαι ένα αστέρι....Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική