Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 237 10
Sex Studio
189017
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εισέρχομαι στο στούντιο . Κατευθείαν λέω τον Τσάτσο δώσε δωμάτιο αφού δουλεύει η Ιωάννα! Έβλεπε ο τσατσος στην καναπεδαρα την εργαρα " το Μούτρο".
Περιμενα το μωρό να τελειώσει από ένα μικρό προγραμμα που είχε. Ανοίγει ή πόρτα και εκεί ξεκίνησαν τα όργανα." Ο Μπουχος μουυυυυ " αναφώνησε!
Την λέω " Ποιοςςςςς? " Και χαζογελουσα... " Μπράβο σου με καταλαβες"
Με Λεει : " Σε είχα καταλάβει από την προηγούμενη φορά, αν και δεν έγραψες την σωστή ήμερομηνια στην κριτικη σου! ( Αχ.! Όλα τα θυμάται το μωρό)
Πάμε στα ρομαντικά μας που τα είχαμε τεράστια ανάγκη και οι δύο μας !
Μπαλαμουτιασμα και ρουφηγματα σε όλο της το σωμα, με το μωρό κάποια στιγμή να αναστατώνεται τόσο έντονα από την γκαβλα που μου λέει "τώρα θα σε περιποιηθω εγώ"!
Και εκεί αφέθηκα στα χέρια της ,την άφησα να με κάνει ότι θέλει!
Μου χάρισε το μωρό τα χάδια της και τα φιλία της αφού όταν πήγε να μου φορέσει καποτα ,μια σταγόνα από το πουτσοκεφαλο μου έφευγε! Πίπα φοβερή με πολλά παιχνίδια και κοιτάσματα προς εμένα! Έφτασε ή ώρα του sex με μια στάση cowgirl προς εμένα. Καλό κουνηματακι βαθύ και αλλάππολλά.. Αναστεναξα σε μια στιγμή και μου λέει να σταματήσω λιγο το κωλαρακι μου να το κουναω... Την λέω " ΑΣΕ μας τα πήρες όλα"!
Τελειώσαμε και την λέω "υποσχεθηκα να βάλω τίτλο που θα τον δώσεις εσύ"!
Μου λέει: " Ή Ιωάννα δεν δέχεται να βάλει τίτλο ,αφού μου αρέσουν αυτα που δίνεις εσύ"!
Για μένα ή Ιωάννα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή θα ναι ή μοναδική που με ξέρει!
Ιωαννα σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Αν είσαι ένα αστέρι....
Περιμενα το μωρό να τελειώσει από ένα μικρό προγραμμα που είχε. Ανοίγει ή πόρτα και εκεί ξεκίνησαν τα όργανα." Ο Μπουχος μουυυυυ " αναφώνησε!
Την λέω " Ποιοςςςςς? " Και χαζογελουσα... " Μπράβο σου με καταλαβες"
Με Λεει : " Σε είχα καταλάβει από την προηγούμενη φορά, αν και δεν έγραψες την σωστή ήμερομηνια στην κριτικη σου! ( Αχ.! Όλα τα θυμάται το μωρό)
Πάμε στα ρομαντικά μας που τα είχαμε τεράστια ανάγκη και οι δύο μας !
Μπαλαμουτιασμα και ρουφηγματα σε όλο της το σωμα, με το μωρό κάποια στιγμή να αναστατώνεται τόσο έντονα από την γκαβλα που μου λέει "τώρα θα σε περιποιηθω εγώ"!
Και εκεί αφέθηκα στα χέρια της ,την άφησα να με κάνει ότι θέλει!
Μου χάρισε το μωρό τα χάδια της και τα φιλία της αφού όταν πήγε να μου φορέσει καποτα ,μια σταγόνα από το πουτσοκεφαλο μου έφευγε! Πίπα φοβερή με πολλά παιχνίδια και κοιτάσματα προς εμένα! Έφτασε ή ώρα του sex με μια στάση cowgirl προς εμένα. Καλό κουνηματακι βαθύ και αλλάππολλά.. Αναστεναξα σε μια στιγμή και μου λέει να σταματήσω λιγο το κωλαρακι μου να το κουναω... Την λέω " ΑΣΕ μας τα πήρες όλα"!
Τελειώσαμε και την λέω "υποσχεθηκα να βάλω τίτλο που θα τον δώσεις εσύ"!
Μου λέει: " Ή Ιωάννα δεν δέχεται να βάλει τίτλο ,αφού μου αρέσουν αυτα που δίνεις εσύ"!
Για μένα ή Ιωάννα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή θα ναι ή μοναδική που με ξέρει!
Ιωαννα σου αφιερωνω το τραγούδι του Νίκου Βερτη: Αν είσαι ένα αστέρι....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2016
Κανω και τον κουμπαρο αν με θελετε
V