Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415031
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δεν εχω συναντησει πιο αγενη τυπισσα σε στουντιο ποτε. Μιλαμε σου βγαζει το λαδι με τις παπαριες της . Δεν αντεχεται η τυπισσα. Ειπα να μπω για τις βυζαρες της μεσα στο δωματιο και μου επρηξε τον πουτσο ! Εχει αυτο το υφος το σπαστικο το κοιμησικο που σπαει μπαλες μιλαμε. Δεν νομιζω να αντεξει χριστιανος χωρις να του σπασει τα αρχιδια η συγκεκριμενη. Με αυτο το αγενες με τα χιλια ζορια μου σηκωθηκε εκανα ενα γαμησι της κακιας ωρας και μετα αναρωτιοτανε γιατι δεν μου σηκωνεται. με ρωτησε ισα με 10 φορες γιατι δεν μου σηκωνεται. Αποτυχια σε ολο της το μεγαλειο η τυπισσα. Αν μεινει εστω και ενας πελατης που να πηγαινει μαζι της εγω του βγαζω το καπελο. Για ενα γαμησι πηγα και μου εσπασε τις μπαλες.Καληνυχτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus, sexdreamer, pre και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2016
Φιλε κ γω ειχα διαβαζει τετοια αλλα περασα μια χαρα(δες κριτικη θησεως 35(
Μαλλον με τις μερες τις ειναιMoney Mouth
13 Ιανουαρίου, 2016
Ναι αλλά τα λεφτά δεν είναι ,με τις μέρες της. Αν είναι να την περιμένω πότε θα της έρθει το κέφι ...
Πάντως εγώ θα της την έλςγα χοντρά...
14 Ιανουαρίου, 2016
Αυτή αναχωρεί για εξωτερικό τέλη του μηνός.Δεν την ενδιαφέρει πλέον η ελληνικά αγορά.
20 Ιανουαρίου, 2016
οταν παιρνεις απλο προγραμμα των 50 ευρω ειναι ως εξης ελευθερα πιασηματα (χαδια-χουφτωματα) συν στοματικη περιποιηση με προφυλακτικο συν σεξ οταν δεν εχεις στηση τι θες να κανω να φερω ΓΕΡΑΝΟ???? να σου σηκωσω το ΠΕΟΣ??? ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ευχαριστω
20 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δευτερον κανουμε ντουζ και χρησιμοποιυμε και αφρολουτρο θυμασε πως μυριζες ???? σαν ασβος σα δε ντρεπεστε λεω εγω σε οικο ανοχης ερχεστε πρεπει να τηρουντε καποια πραγματα και απο την μερια του πελατη ως καθαριοτητα τουλαχιστον μαζι μου
20 Ιανουαρίου, 2016

εσυ περασες καλα γιατι ησουν νορμαλ στο δωματιο και πεντακαθαρος ειχες κανει ντουζ και μυριζες ωραια δεν ειμαι με τις μερες μου ειμαι αναλογα με τον πελατη η συμπεριφορα μου ειναι αναλογα το πελατη και το αν ειναι καθαρος εγω ιεροδουλη ειμαι και οχι ιατρος σεξολογος θελω να μην εκμεταλευεται κανεις την καλοσυνη μου και το εργο μου να αμοιβεται αναλογα με τισ παροχες μου δεν χαριζω καστανα σε κανεναν
η δουλεια αυτη ειναι σκληρη
20 Ιανουαρίου, 2016

ελληνικη αγορα δεν με ενδιαφερει οπωσ το θετεις γιατι ειμαστε ανθρωποι και οχι κρεας πρωτον με ενδιαφερουν οι λιγοι καλοι πελατες που σεβοντε τον εαυτο τους εμενα και τον χωρο και αυτο σημαινει ευγενεια καθαριοτητα σεβασμος προς την κοπελα για τις υπηρεσιες που παρεχει
τουλαχιστον εγω ειμαι επαγγελματιας δεν εκανα αρπαχτη οτιδηποτε πληρωνεται εξτρα
οχι να παιρνουν το προγραμμα του 50 ευρω και να ζητουν μεσα στο δωματιο 70 χωρις να πληρωσουν
ποιος σασ ειπε οτι το κανουμε απο χομπυ? δουλεια ειναι και νομιμη μαλιστα
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7