Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 130 10
Sex Studio 169630
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Την είχα σταμπαρει την ημέρα της Συνάντησης και λέω είναι ο επόμενος στόχος!Κατσικογάμης
Εισέρχομαι στο στούντιο τρώω τον παππά από την τσατσά.Κεφάλι σε τοίχο! Ότι αφήνει χαδια και είναι πολύ καλή μέσα και αλλά διάφορα.Κεφάλι σε τοίχο! Εμφανίζεται το μωρό ,που να αντισταθω ο Μαλέας? Έχει βυζαρες 4+ με ρωγαρες χοντρές , μπουταρες, αφρατη ΚΩΛΑΡΑ και ωραίο προσωπακι!Κατσικογάμης
Δίνω το πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!Μεγάλο χαμόγελο Πρώτη φορά γαμαω στο εν λόγω στουντιο.
Δωμάτια μεγάλα με μεγάλα κρεβάτια , ντουζιερα γυάλινη κλειστή και πολλους καθρέπτες! Έχει κάτι περίεργα μαύρα σίδερα τετραγωνα σε διαφορα σημεια του δωματιου.Χμμμ; Εκεί άφησα τα ρούχα μου .Μεγάλο χαμόγελο Εισέρχεται ή τσουβαλα με ύφος βαριεστημαρας ,ούτε ήθελε να γνωριστουμε!Μαλακία
Την ρωταω από που είσαι?
- Από τον Αγιο Δομηνικο μου λέει! Εμμμμ
Que sqe ce Άγιος Δομήνικος ρε !Χμμμ;

Έχει και σκουρόχρωμη επιδερμίδα το μωρό και μιλάει αγγλικά! Με ύφος βαριεστημαρας άντε ξάπλωσε μου λέει.Κεφάλι σε τοίχο! Άντε λέω να δούμε, τι θα δούμε! Κατευθείαν καποτα σε πεσμένη πουτσα.Θυμός
Μόνο κεφαλακι περιποιόταν μέχρι να ανυψωθεί. Κάνα 3 λεπτό παιδευοταν ή τσουβαλα!Ντροπή
Φολα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!Κεφάλι σε τοίχο! Μου στήθηκε μόνη της στα τέσσερα, αφού έβαλε λίγη κρέμα αρχικά να την σφυροκοπαω αλύπητα, πάντως το μουνακι της έχει καλή αίσθηση και μου βγάζει αυθεντικά πορνοβογγητα!Κατσικογάμης έπεσαν και κάτι σκαμπιλια στα κωλομαγουλα και της λέω έλα γυρνά. Μου στήθηκε ωραία στο ιεραποστολικό ,που πάλι την γαμουσα δυνατά με σκληρό τέμπο!Γλώσσα
Πάω να της ρουφηξω τις βυζαρες και δυνασχετουσε!Θυμός Έφτασα στο τέλος ,βγαινω από μέσα της και αυτή ξεχύθηκε στο κρεβάτι με μια αύρα ανακούφισης , λες και τελείωσε ή αγγαρεία της!Θυμός

Ντύθηκε και είπε ένα ξερό Γεια!

Δεν ξέρει πως βγαίνουν τα λεφτά εδώ περα, όταν πάει καποιος για να περάσει μαζί της !
Ήρθε να κάνει την αρπάχτη της και Γεια σας!Καπέλο
Στο τέλος ή τσατσά με ρωτάει καλή ηταν? Αφού εφαγα τον πρόλογο της.Κεφάλι σε τοίχο!
Την λέω Άντε Γεια...Ναι!Ναι!
Για τους χώρους του μαγαζιού no comment.Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2016
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326