Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και την τελευταια φορα ειχα πει οτι δυσκολα θα ξαναεπισκεφθω την Ελενα,5 μηνες μετα τη συναντησα αναπαντεχα στο συγκεκριμενο στουντιο με κοιταξε με τις ματαρες της και ηταν αδυνατον να αντισταθω αν και ειχα ξεκινησει για αλλη κοπελα.Μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι,πολυ ομορφη στο προσωπο με πολυ ξεχωριστο ματι αλλα απο κει και κατω εχει χαλασει πολυ.Κρεμαστα νερουλα βυζια,πολυ χαλαρο κορμι,ακομα και ο κωλος της εχει χαλασει εχει κρεμασει και χαλαρωσει πολυ.50ε για 69 με γυμνο

Δεν ειχε αλλους οποτε ηρθε αμεσως,εδειχνε οτι με θυμοταν γδυθηκε και επεσε στο κρεβατι οπου την εβαλα να κατσει στον πουτσο μου.Λιγο δυσανασχετησε αν και τις αλλες φορες τρελενοταν για πουτσοτριψιμο...χουφτωσα την κωλαρα της,ρουφηξα τα κρεμαστα βυζια και αρχισαμε τα γλωσσοφιλα αλλα η ανασα της μυριζε εντονα καφεδιλα οποτε δε τα ευχαριστηθηκα και δεν ειχαν την ενταση και το παθος οπως τις αλλες φορες

Μου εκανε μια καλη πιπα σε αργο τεμπο στην αρχη και οσο πηγαινε ανεβαζε ρυθμο και κατεληξε χωρις χερια...εγλειψε και αρχιδια,μετα την εστησα απο κατω για γλειφομουνι αλλα μια μικρη αισθηση απλυσιας μου ηρθε στη μυτη οποτε και το σταματησα γρηγορα.Γυρισαμε και σε 69 οπου συνεχισε το καλο τσιμπουκι κι εγω απολαμβανα την πολυ δουλεμενη πλεον σουφρα της και την δαχτυλιαζα.Το ενα δαχτυλο μπαινει για πλακα πλεον χωρις καθολου πιεση

Πρωτη σταση αυτη απο πανω που κουνηθηκε πολυ χλιαρα με ολο το βαρος της να πεφτει στην κοιλια μου ενω εσκυβε και με φιλουσε κιολας...της ειπα να κουναει μονο μεση πανω κατω το εκανε αλλα και παλι δε μ'αρεσε.Την εστησα πισωκολλητο τη γαμησα δυνατα με κωλοσφαλιαρες την εβαζα και λιγο δαχτυλο στον κωλο αλλα το μουνι της εχει ανοιξει τοσο που δε το ευχαριστηθηκα...και τελος την εστησα απο κατω γιατι ηθελα να βλεπω τα ματια της τη γαμησα με το δικο μου τεμπο,σε καποια φαση ψιλογκρινιαξε για το χρονο οπως μου κανει παντα αλλα τελοσπαντων δεν εδωσα σημασια και συνεχισα και της εριξα ενα δυνατο χυσιμο στη μουναρα της.Ντυθηκε ειπε ενα τυπικο γεια και εφυγε

Συμπερασμα...μας ειχανε δημιουργηθει πολυ υψηλες προσδοκιες οταν εμφανιστηκε,την παινεψαμε υπερβολικα,βιαστηκαμε να την πουμε διαδοχο της Εμμας αλλα νομιζω οτι οσο παει τοσο και ξεφουσκωνει.Τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω την πορεια της απο τις δικες μου 4 φορες μαζι της.Επικοινωνια μηδεν,οπως εχω ξαναπει σε ανεβαζει πολυ μεχρι το 10λεπτο και μετα αρχιζει η γκρινια,εμφανισιακα μετρια...θα ελεγα οτι ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση και μεχρι εκει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2015
Όνομα κοπέλας
Έλενα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια