Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα να πορνοκαταθεσω στο εν λόγω ίδρυμα από την εποχή της Ελίζας,ή οποία δουλεύει ως city tour!Κατσικογάμης Ή Ντεζυ βγήκε στο σαλοναρισμα με τα βυζακια της φορά παρτίδα και ευδιαθετη,μου ρίξε και ένα χαμογελάκι και υποκυψαμε στην τσουβαλα που λένε από την Τσεχία ότι είναι!Μεγάλο χαμόγελο
Εισερχομαι με το απλο των 40€! Αλλα η τσατσα μου τα πρηξε λιγακι για μεγαλυτερο προγραμμα!Θυμός
ΠΕΡΙΜΕΝΩ το μωρό και μετά από λιγο σκάει μύτη !Γλώσσα Ήρθε συστήθηκαμε και της έδωσα κατευθειαν ένα φιλάκι στο λαιμό!Γλώσσα Μου χαμογέλασε κατευθείαν πονηρά...Τέτοια θέλω λέω από μέσα μου!Ναι!
Ή Ντεζυ είναι μια πληθωρική γυναίκα με τις καμπυλαρες τις,έχει σκουρόχρωμο χρώμα επιδερμίδας,ξανθό μακρύ μαλλί πλατινένιο και βυζακια 2αρια ψιλοπεσμενα! Λέει ότι ειναι 25 αλλά σίγουρα είναι 35+!Γαμήσου Αφού αφησαμε τα πονηρά γελακια κατευθύνθηκε στο κρεβάτι και μου έστησε την κωλαρα της στα τέσσερα! Γλώσσα Τώρα λέω θα σε παίξω μπαλιτσα.... Πήγα εχωσα την μούρη μου στην ΚΩΛΑΡΑ της και τις έδινα φιλία στην αρχή της κωλοχαραδρα της και λίγο παραδιπλα Γλώσσα της βγάζω το πορνοβρακι της και άφηνε δαχτυλιασματα στην τρυπουλας του μουνιου της!Γλώσσα Με κοίταζε από τον καθρέπτη με βλέμμα πονηρό και λέω ας πάω τώρα να κάνω μια επίθεση στον λαιμό της με φιλάκια!Έρωτας την γυρναω μπροστά μου πλέον και τις εγλυφα τις βυζαρες τις , αυτή πλέον έβαλε το χέρι της μέσα από το μποξερακι και μου τον έπιανε!Γλώσσα Της τον βγάζω και άρχιζε να μου τον παίζει ,παράλληλα έβγαζε κατι μμικρά αναφωνητα όλο γκαβλα και να περιστρέφει την γλώσσα της γύρω από το στόμα της!Ναι!
Με ξαπλώνει φοράει καποτα με τα χερια και ξεκινάει μια πίπα με τα χερια που με πονουσε σε ένα βαθμό!
Μόνο κεφάλακι περιποιηθηκε ,αφού την πιάνω για να τον πάρει όλο και μου λέει δεν μπορώ μωρό μου!Ντροπή
Εντάξει της λέω δεν πειράζει πάμε στο κυρίως πιάτο!Μεγάλο χαμόγελο Μου στήνει την κωλαρα της στα τέσσερα
και μου λέει έτσι με θέλεις? Όχι της λέω ξξάπλωσε και θα δεις!Γλώσσα Βάζει πολύ λίγο κρεμουλα στο μουνακι της και πριν της τον βάλω πάλι μου τον έπαιξε για λίγο!Εμμμμ με πορνοβλεμματα και πάλι!Γλώσσα
Της τον βάζω στο ροζ μουνακι της και αναστεναζε το μωρό,κάποια στιγμή αυξάνω τον ρυθμό και άρχισε να μου πιάνει τα κωλομερια και να δίνει όλο και πιο έντονο ρυθμό αυτή!Προσκύνημα Γουσταρε έτσι πολύ και της τα δωσα όλα με έντονο σφυροκόπημα! Αφού είχα τελειώσει και αυτή ακόμα έπαιζε με τα κωλομερια μου για ένα λεπτακι ακόμα μπρος πίσω!Γλώσσα
Γουσταρε και το μωρό και βγαλαμε καλά Γούστα!Κουλ
Μου είπε ότι έχει δουλέψει πολύ επαρχία και Αθήνα όλα αυτά 7 χρόνια όπως μου είπε και εδώ προδοθηκε
για την ηλικία της!Γερο-μύστης Καλή ήταν ή Ντεζυ και την ΠΕΡΙΜΕΝΩ να πάει στα 30€ για να της τον ξαναδωσω!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντέζη
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια