Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από αρκετή σκέψη, αφού μου άρεσε αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες και κάνοντας το λάθος να παρασυρθώ από τις κριτικές για το κρινόμενο κορίτσι, κυρίως από το διπλανό site που είναι και πιο πρόσφατες, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ αυτή τη σούπερ-ντούπερ μουνάρα όπως την περιγράφουν, παρά τους ενδοιασμούς που μου προκάλεσε ένα σχόλιο στους δίπλα του χρήστη vaporaki spermatos, ότι η κοπέλα είναι φόλα. Επίσκεψη λοιπόν στο Κωνσταντινουπόλεως 92α, το οποίο κακώς χαρακτηρίζεται ως στούντιο, αφού αν ήταν έτσι τα στούντιο, τα μισά ίσως της Φυλής θα δικαιούταν αυτόν τον τίτλο.

Ο ευγενής τσάτσος μου παρουσίασε την Φαίη, για την οποία ξεγελάστηκα από τις φωτογραφίες, αφού την περίμενα πιο νταρντάνα, ενώ πρόκειται για ένα κοριτσάκι αναστήματος 1,65 χωρίς τα πορνοτάκουνα, με στεγνό σώμα και δυάρια βυζιά, τα οποία στην αφή είναι σαν νεροσακούλες. Προσωπάκι νεανικό, μέτριο από άποψη ομορφιάς, με φράτζες που πέφτουν μπροστά και το κρύβουν στο σαλόνι. Αν και εμφανισιακά δεν κινείται στα στάνταρντ μου, αποφασίζω να περάσω παρασυρμένος από τις κριτικές, πληρώνοντας το αντίτιμο των 70 ευρώ για στάση 69, πιστεύοντας ότι στο κρεβάτι θα με κάνει... κούκλο.

Μπαίνω στο δωμάτιο και κατευθύνομαι προς το ντουζ, όπου παραλίγο να σαβουριαστώ, αφού το πάτωμα ήταν γεμάτο νερά. Μετά μεγίστης προσοχής φρεσκαρίζομαι και περιμένω την Φαίη, η οποία δεν άργησε να έρθει. Φωνή ναζιάρικη, ελάχιστα προκαταρκτικά, με εμένα κατά κύριο λόγο να αναλαμβάνω το παιχνίδι γλύφωντας τα βυζάκια της, με τις ρώγες της να γίνονται κάγκελο. Έναρξη του προγράμματος με 69, με εμένα να γλύφω και να ρουφάω το μουνάκι της περιμένοντας το τέλειο τσιμπούκι, έστω και με σκούφο. Φευ! Η τύπισα περισσότερο με μαλάκιζε, παρά τσιμπούκωνε. Τόσο χέρι στην πίπα ούτε οι πιο άπειρες στριπτιτζούδες δεν μου έχουν χρησιμοποιήσει. Το σεξ περιελάμβανε δύο στάσεις, με αυτήν από πάνω και ιεραποστολικό, με εμφανώς προσποιητές κραυγές καύλας από μέρους της. Το τέλος επήλθε, αφού είχα μεγάλες καύλες και αφού από κάποια στιγμή και έπειτα έκλεισα τα μάτια και άρχισα να σκέφτομαι ότι πήδαγα μια άλλη γκόμενα και όχι την Φαίη.

Συμπερασματικά, κατά την άποψή μου πάντα, η Φαίη απευθύνεται σε ένα κοινό πιτσιρικάδων, που θα ήθελαν να πηδήξουν στα γρήγορα και με ορμή μια συνομήλική τους και παππούδων που θα ήθελαν να πηδήξουν ένα πιπινάκι και όχι σε άνδρες μέσης ηλικίας, που όχι μόνο θέλουν και ξέρουν να κάνουν σεξ, αλλά και να το απολαύσουν. Το κόστος δε για μία συνεύρεση μαζί της δεν θα έπρεπε κατά την άποψή μου να ξεπερνά τα 20 ευρώ, αφενός γιατί υπάρχουν μπουρδέλα στη Φυλής που είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό της Κωνσταντινουπόλεως 92α, αφετέρου γιατί στη Φυλής και τα πέριξ μπορεί να βρει κανείς κοπέλες με απείρως καλύτερη εμφάνιση και υπηρεσίες από της Φαίης.

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στις κριτικές για την εν λόγω κορασίδα, θα δανειστώ ένα απόσπασμα από τις κριτικές του πολυγραφότατου και πολύπειρου FANTOM12 με τίτλο «Ο Αγοραίος Έρωτας στα Χρόνια του Internet», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «η προσωπική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ πελάτη και εκδιδόμενης, μπορεί με το ροζ στοιχείο της να δίνει ζωή στα threads, αλλά δημιουργεί ένα πρόβλημα την ώρα της κρίσης, όπου τα added bonus που απορρέουν απ’ αυτή την σχέση, είναι υπέρ της κρινόμενης. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που μερικά reviews μοιάζουν σαν μια άσκηση στο ζεν, για να μαζέψουμε καλό κάρμα στην επόμενη ζωή μας. Ούτε είναι περίεργο, που η reviewογραφία έχει έρθει στα μέτρα που επιθυμούν τα κορίτσια και όχι εκεί που θα πρέπει να βρίσκεται και κάποτε βρισκόταν. Τον καιρό που απευθυνόταν στα υπόλοιπα μέλη κι όχι στις εκδιδόμενες και κρινόμενες».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φαίη
Υπηρεσίες
Σπουδαίος
16
Πόντοι:
2.277
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xoubaba

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 11